nagradnjača

Evo tko je osvojio prekrasne božićne ukrase kreativne udruge A je to-art Podravina

Svi vi koji niste ovog puta imali sreće predivne ukrase udruge A je to-art Podravina možete naručiti kod njih na Facebooku tako da im se javite u inbox.

17:00h
0
Glavni poklon // Foto: A je to-art Podravina

Božić je zaista sve bliže, ukrasi su već naveliko u prodaji u dućanima, lampice polako obuzimaju zgrade i kuće, biraju se borovi, itd. U posljednje vrijeme pravi su hit božićni ukrasi udruge A je to-art Podravina iz Đurđevca, udruge koju vode Valentina Jadanec i Patricija Čekada.

Udruga svake godine pomaže najpotrebitijima i uvijek to rade ispod radara jer ne ciljaju medijsku slavu, već imaju iskonsku želju pomoći ljudima. Mi smo se dogovorili s curama koje će i vama pokloniti prelijepe ukrase za bor, a sada znamo i tko je pobjednik.

Točnije, radi se o pobjednici, a njeno ime je Barbara Gorički. Barbara, čestitamo ti! Za preuzimanje nagrade javi se u Facebook inbox stranice A je to-art Podravina koja ti poklanja ovaj prekrasan božićni poklon.

Svi vi koji niste ovog puta imali sreće predivne ukrase udruge A je to-art Podravina možete naručiti kod njih na Facebooku tako da im se javite u inbox. Kakve sve ukrase imaju pogledajte u članku ispod.

PREDBOŽIĆNA NAGRADNJAČA Osvojite prekrasne rukotvorine za svoj bor koje pravi udruga A je to-art

čitam...
Loading...