9.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

KOLUMNA: Sada ću te malo ljubiti
K

Ne propustite

KissBez jezika

– Vjerovali vi to ili ne, iako živimo u 21. stoljeću, moj se tip ljubi bez jezika – obavijestila nas je Gaby u nedjelju ujutro.

Umirale smo od smijeha, a Bero i Đumba blijedo su se gledali.

– Kak to misliš bez, kaj ga nema – pitao u je Bero! Ispričala je da ima jezičinu, jer ga je pitala da ga isplazi. Ma tip ima 30 fucking godina, a cmukče se, dodiruje usnama, pa malo zine i udahne zrak, pa opet usne, pa se samo čeka hoće li to, ali pola sata od jezika samo vršak tu i tamo, na sekundu, možda dva puta – izrekla je ona brzinom munje.

Dečki su bili jako ljuti što u Koprivnici postoje takvi primjerci muškog roda, a Gaby je, ako ništa drugo, bar imala malo veće usne od silnog cmuktanja.

solo-Kiss_Centrifugiranje

– Možda ima svinjsku gripu pa te nije htio zaraziti! Ne vjerujem da se ne zna ljubiti! Pa valjda je vidio na TV – u da se tu i jezik upotrebljava ili možda gleda stare filmove pa misli da je John Wayne, no danas to možeš naučiti i iz crtića – rekao je Bero, a Đumba je dodao da ga možda štedi za druge stvari.

Iako sam umirala od smijeha i zamišljala Gaby kako se svim silama trudi ući u njegova usta, rekla sam joj da je još dobro prošla, jer ja sam bila s likom kojem bi bilo bolje da nije uopće upotrebljavao jezik.

– Koristio ga je isklučivo za centrifugiranje, bez pretpranja i glavnog pranja – rekla sam, a kako su me pratili njihovi pogledi puni nevjerice, objasnila sam da ga je nenormalnom brzinom vrtio u krug, i to non stop u istom smjeru, sa razvaljenim ustima u statičnom položaju, od čega neminovno počne curiti slina, jer vrata veš mašine nsu skroz zatvorena, pa sam morala čupati jezik iz centrifuge, da bi rukom obrisala tekućinu – objasnila sam.

Moja je ekipa plazila jezike, oblizivala se, međusobno brisala, vrtila jezikom i slično, no meni baš i nije smiješno kad se sjetim tog centrifugera, pa često prije doticaja s nekim drugim u sebi ponavljam – samo da ne centrifugira i odahnem ako zna što radi.

Iznimke potvrđuju pravilo

– Još kužim Gaby, njoj se to dogodilo na Noć vještica, pa je možda bila s vampirom bezjezičarem, ali ti stvarno nemaš sreće – smijao mi se Bero i dodao da bi takve slučajeve trebalo prijaviti sucu za prekršaje i kazniti, a pogotovo ako imaju više od 25 godina, no nije se mogao sjetiti primjerene kazne.

Napokom se javila Dora, koja je zaključila da nije ni čudo što Koprivničanci toliko kupuju u Sexy shopu i to one dugačke, slične pravima.

– Koga, jezike – pitala je Gaby? – Ne, vibratore!!! – odgovorili smo svi!

– Kad čujem za takve likove, pomislim gdje takvi rastu, no možda njima tako odgovara, samo će im biti malo teže naći sebi par – kazao je Bero.

No iako Koprivničanci naveliko kupuju lubrikante, spravice, lutkice i stimulanse, to samo pokazuje da su otvoreni prema svojoj seksualnosti. Čak je i dobro ponekad nalatjeti na iznimke, koji samo potvrđuju pravilo o zdravim odnosima svih vrsta među Podravcima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×