najava susreta

Farmaceuti spremni dočekuju polufinale Kupa, Stipić otkrio koju će jedanaestoricu poslati na teren

Protivnik je zagrebačka Lokomotiva koja nije nepoznanica. Stipić zna koji će sastav poslati na teren. Igrat će u formaciji 3-1-4-2. 

18:30h
0
Foto: Ivan Balija
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Balija

Slaven Belupo sutra očekuje polufinale Kupa protiv Lokomotive, utakmica u kojoj mogu puno toga dobiti, prvenstveno bit će korak bliže europskim natjecanjima. Svoje viđenje sutrašnje utakmice dao je i trener prve momčadi Tomislav Stipić, naglasivši još jednom kako je ovo velika utakmica za Farmaceute.

– Imamo pravi miks iskustva i mladosti, ekipa mi daje jako dobar osjećaj. Mislim da od ove naše ekipe sutra možemo puno očekivati – rekao je Stipić.

Ekipa je tri tjedna u trenažnom procesu, nakon prisilne pauze zbog koronavirusa. Prva utakmica bit će ona u kupu, dok se prvenstvo igra tjedan dana kasnije.

– HNL i Kup su dva različita natjecanja. U Kupu nemamo pravo na poraz, samo se rezultat pamti. Morate ići na rezultat, fokusirati se na njega. Različite su situacije u HNL-u i kupu, u HNL-u je naglasak bio na ostanak, dok u kupu možemo do Europe – izjavio je Stipić.

Otkrio je javnosti kako je po dolasku kao jedan od ciljeva postavio osvajanje kupa od kojih je tada Farmaceute dijelilo 360 minuta. Sada su na pola puta. Protivnik je zagrebačka Lokomotiva koja nije nepoznanica. Stipić zna koji će sastav poslati na teren. Igrat će u formaciji 3-1-4-2.

Na golu će biti Filipović, u zadnjoj liniji Mikulić, Paracki i Međimorec. Na zadnjem veznom bit će Bačelić-Grgić, u vezi s lijeva na desno Goda, Glavčić, Lulić i Bogojević, dok će u napadu biti Krstanović i Jeffren.

Iako navijača neće biti na tribinama, Stipić je kazao kako ga u gradu svakodnevno zaustavljaju u gradu i upućuju im riječi podrške.

U drugom polufinalu sastaju se Osijek i Rijeka, a igraju u nedjelju.