spektakl

Ferdinandovac objavio organizacijske detalje utakmice s Dinamom, bit će tu šank za navijače, ali i pokloni!

Također, sponzori kluba pripremili su poklone za navijače, a doznajemo da se radi o majicama koje će se dijeliti navijačima i navijačicama, u čemu će pomoći hostese.

14:22h
0
Foto: NK Ferdinandovac

Još je malo ostalo do dolaska zagrebačkog Dinama, a organizacijski dio NK Ferdinandovac u punom je jeku! Upravo su objavili na svojoj Facebook stranici kako će se dio centra zatvoriti za promet!

Podsjetimo, igra se šesnaestina finala Hrvatskog kupa između Ferdinandovca i Dinama. Pripremljena je tribina od 70-ak mjesta na koju će moći samo službene osobe i gosti s pozivnicama.

– Naime, zbog sigurnosnih razloga ulica Trg slobode bit će zatvorena za promet (označeno crveno na karti), no u njoj će se moći parkirati. Sve će regulirati policija koja će preusmjeravati promet okolnim putevima. Parkiralište ispred općinske zgrade (lijevo na karti označeno slovom P) bit će za službene osobe i policiju, tako da na njega ne možete parkirati, no ispred škole možete – stoji u objavi.

Igralište je ograđeno i bit će postavljena četiri ulaza na koje će navijači moći doći, kupiti kartu i ući na utakmicu. Iz Kluba se moli navijače da dođu na vrijeme jer će se svima mjeriti temperatura i uzimati podaci.

U prostorima za navijače bit će postavljena tri šanka na kojima će biti osvježenja, a nije dopušten unos staklenih boca ni ostalih neracionalnih rekvizita. Sve će pod budnim okom imati zaštitarska služba i policija.

Za gostujuće navijače spreman je kavez koji će se nalaziti na SI strani igrališta. 

Također, sponzori kluba pripremili su poklone za navijače, a doznajemo da se radi o majicama koje će se dijeliti navijačima i navijačicama, u čemu će pomoći hostese.

Utakmica počinje u 15 sati! Zagrebački Dinamo najavio je svoj dolazak podosta ranije.

čitam...