15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Festival SHOWderica najbolji studentski projekt u Hrvatskoj
F

Ne propustite

Na prvom Kongresu udruga studenata Republike Hrvatske – COSA, koju je organizirala Udruga studenata VERN’-a, projekt SHOWderica dobio je još jedno priznanje, odnosno nagradu za najbolji studentski projekt 2013./2014. godine.

Uz predstavnike gotovo svih studentskih udruga iz Republike Hrvatske, na kongresu su sudjelovali Saša Cvetojević (Insako d.o.o.), Luka Abrus (Pet minuta), Dario Šafarić (Media-Soft), Mirela Holy (Orah) i profesor mr.sc. Zdravko Kedžo. Oni su prisutnima dali smjernice za pisanje kvalitetnih životopisa, savjetovali ih kako doći do prvog zaposlenja te su naglasili kako je najvažnije nikada ne odustajati od zadanih ciljeva jer ključ uspjeha leži u upornosti.

Nakon predavanja i panel diskusije na temu „Od studenata do lidera” uslijedila je podjela nagrada za najbolji studentski projekt. U konkurenciji od pet projekata, titulu najboljega odnio je onaj Udruge športske rekreacije podravskih studenata (UŠRPS) – festival SHOWderica. Žiri u kojem su bili Saša Cvetojević, Luka Abrus i Dario Šafarić jednoglasno se složio kako je upravo SHOWderica najbolji i najkvalitetniji studentski projekt u prošloj akademskoj godini. No, osim priznanja od strane uglednih mladih poduzetnika, pohvale za festival došle su i od strane predstavnika studentskih udruga koji su se također složili kako UŠRPS zaslužuje dobiti ovu nagradu.

U ime svih onih koji su sudjelovali na realizaciji festivala, nagradu je primio predsjednik UŠRPS Ivan Kičinbaći koji je tom prilikom istaknuo: „O uspješnosti nekog događaja najbolje govore posjećenost i pozitivne reakcije svih onih koji su zajedno s nama uživali na prvoj SHOWderici. Osim priznanja lokalne zajednice drago mi je da je ovaj projekt prepoznat i na državnoj razini. Naravno da tu nećemo stati. Pripreme za SHOWdericu su u punom jeku te su već dogovorene i neke suradnje na međunarodnoj razini.”

Da ne otkrivamo odmah sve, uskoro ćemo na službenoj Facebook stranici festivala objaviti što vas ove godine očekuje na SHOWderici, no možemo reći kako smo sigurni da ni ove godine nećete biti razočarani.

Bitno je napomenuti kako SHOWderici ovo nije prva nagrada. U siječnju je projekt dobio nagradu „Zlatno krdo” koja se dodjeljuje za najbolju manifestaciju organiziranu od strane volontera.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na florijanskom trgu

FOTO/VIDEO Svečanim polaganjem vijenaca za sve stradale u Domovinskom ratu obilježen Dan državnosti

Povodom Dana državnosti, koji se obilježava sutra, 30. svibnja, kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×