hrvanje

Filip Picer osvojio naslov prvaka Hrvatske, Luka Mihalec nakon dvogodišnje pauze uzeo brončanu medalju: Nije bilo lako, sada se okrećem seniorskom prvenstvu

Podravka se pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca predstavila sa dvojicom svojih hrvača.

12:11h
0
Picer i Mihalec // Foto: HK Podravka
Picer i Mihalec // Foto: HK Podravka

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore, U23, koje je održano jučer u Zagrebu u dvorani SŠD Peščenica, Podravka se pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca predstavila sa dvojicom svojih hrvača.

Sjajan nastup u kategoriji do 55 kilograma imao je Filip Picer koji se okitio naslovom prvaka Hrvatske! U kategoriji do 72 kilograma Luka Mihalec kroz četiri borbe osvojio je treće mjesto.

– Vrlo sam sretan, nakon dvogodišnje pauze bilo je jako teško othrvati četiri borbe na ovoj razini, dečki su dobrom treningu. U kratkom vremenskom periodu spremao sam se za natjecanje i znao sam da neće biti lako, ali oslanjao sam se na dugogodišnje iskustvo. Na kraju je sve dobro prošlo, zadovoljan sam rezultatom i borbama te nastavljam s daljnjim treningom kako bih se što bolje pripremio za seniorsko natjecanje koje je sredinom ožujka – rekao je brončani Mihalec.

 

čitam...