REKREACIJA

FOTO Cageball Koprivnica od sutra će ponovno primati haklere željne pokazivanja svojih nogometnih vještina

Cijena manjeg terena je 150 kuna po satu, dok je onaj veći 200 kuna po satu. Igrati mogu svi, od najmlađih do veterana.

11:39h
0
Foto: GKP Komunalac d.o.o.

Cageball Koprivnica od sutra će ponovno primati haklere koji vole brzi i dinamičan nogomet u kavezu s umjetnom travom kao podlogom.

Pod vodstvom gradskog komunalnog poduzeća Komunalac d.o.o., Koprivničanci i ostali zainteresirani moći će samo na ovome mjestu pokazati svoje vještine. Nalazi se na katu trgovačkog centra Pevec (Radnička cesta 10), a na raspolaganju su dva terena.

Kako navode iz Komunalca, manji teren, na kojem se igra tri protiv tri, i veći, na kojem se igra četiri na četiri. Cijena manjeg terena je 150 kuna po satu, dok je onaj veći 200 kuna po satu. Igrati mogu svi, od najmlađih do veterana, muškarci ili žene, a ukoliko se iznajmi 10 mjesečnih termina, cijena terena umanjuje se za 20 posto. Igračima su na raspolaganju lopte i svlačionice s tuševima te besplatno parkiralište.

Radno vrijeme bit će od ponedjeljka do petka, od 17 do 23 sata, dok vikendom ovisi o rezerviranim terminima. Rezervacije se mogu odraditi, kao i informacije dobiti, na recepciji bazena Cerine ili na broj 048/240-570.

čitam...
Loading...