4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tradicionalna manifestacija

FOTO Članice Društva žena Sokolovac igrokazom ‘Poštar Miloš’ nasmijale brojnu publiku do suza
F

Tom je prilikom Vesna Ištvanović, predsjednica Društva istaknula da Društvo djeluje od 1976. godine, a okuplja 50 - ak članica koje svojim zalaganjem doprinose očuvanju tradicije tog kraja.

Ne propustite

U organizaciji Društva žena Sokolovac, mjesta nedaleko od Koprivnice, održana je i ove godine već tradicionalna manifestacija pod nazivom Berba grožđa u našem kraju.

Tom je prilikom Vesna Ištvanović, predsjednica Društva istaknula da Društvo djeluje od 1976. godine, a okuplja 50-ak članica koje svojim zalaganjem doprinose očuvanju tradicije tog kraja.

Okupila je velik broj udruga s područja Koprivničko – križevačke županije, a brojni gosti, oko 200-tinjak posebno su uživali u kulturno – umjetničkom programu koji su im čalnice Društva pripremile.

Foto: Lorena Kolarić

Točnije, pripremile su igrokaz ‘Poštar Miloš’, za koji je tekst napisala Ana Jakopanec, a u ulogama su se našle članice Društva. Svojim su igrokazom nasmijale publiku do suza.

Nakon toga, druženje je nastavljeno uz jela koje su vrijedne domaćice pripremile te uz pjesmu i ples do ranih jutarnjih sati.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×