15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČETVRTU GODINU U NIZU

FOTO Članovi Maloga princa, Latica i Maslačka tradicionalno hodočastili u Mariju Bistricu
F

Dodajmo kako se obilježavanju pridružio povjerenik Pastorala osoba s invalititetom Varaždinske biskupije, Leonardo Šardi. 

Ne propustite

Četrdesetak članova Udruge Mali princ četvrtu godinu u nizu hodočastilo je u svetište Majke Božje Bistričke. Uz njih je bila i koprivnička Udruga Latice, križevački Maslačak i Korak dalje iz Daruvara.

Prisustvovali su misi čiju je propovijed svećenik Domagoj Matošević posvetio osobama s intelektualnim teškoćama i njihovim obiteljima, sudjelovali u molitvi Križnog puta i kasnijem druženju. Dodajmo kako se obilježavanju pridružio povjerenik Pastorala osoba s invaliditetom Varaždinske biskupije, Leonardo Šardi.

Inače, iz Maloga princa javljaju kako će INA d.d. Zagreb i ove godine sponzorirati rad udruge, odnosno projekt naziva Poludnevni boravak i klupske aktivnosti u Malom princu. Cilj projekta jest podizanje kvalitete života odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, povećanje njihove uključenosti u aktivnosti zajednice te razvoj tolerancije i suživota s ostalim građanima. Obuhvaća 22 korisnika.

Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koristan popis

ČITAJTE SASTAV Ako krema za sunčanje ima neki od ovih sastojaka, može biti kancerogena

Kreme za sunčanje već su općeprihvaćeno sredstvo zaštite od štetnog UV zračenja, no ima onih koje zbog svojih sastojaka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×