ČETVRTU GODINU U NIZU

FOTO Članovi Maloga princa, Latica i Maslačka tradicionalno hodočastili u Mariju Bistricu

Dodajmo kako se obilježavanju pridružio povjerenik Pastorala osoba s invalititetom Varaždinske biskupije, Leonardo Šardi. 

10:25h
0
Foto: Udruga Mali princ

Četrdesetak članova Udruge Mali princ četvrtu godinu u nizu hodočastilo je u svetište Majke Božje Bistričke. Uz njih je bila i koprivnička Udruga Latice, križevački Maslačak i Korak dalje iz Daruvara.


Prisustvovali su misi čiju je propovijed svećenik Domagoj Matošević posvetio osobama s intelektualnim teškoćama i njihovim obiteljima, sudjelovali u molitvi Križnog puta i kasnijem druženju. Dodajmo kako se obilježavanju pridružio povjerenik Pastorala osoba s invaliditetom Varaždinske biskupije, Leonardo Šardi.

Inače, iz Maloga princa javljaju kako će INA d.d. Zagreb i ove godine sponzorirati rad udruge, odnosno projekt naziva Poludnevni boravak i klupske aktivnosti u Malom princu. Cilj projekta jest podizanje kvalitete života odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, povećanje njihove uključenosti u aktivnosti zajednice te razvoj tolerancije i suživota s ostalim građanima. Obuhvaća 22 korisnika.

Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ
Foto: Udruga Mali princ

čitam...