reportaže u žutom okviru

FOTO Dan otvorenih vrata Sveučilišta Sjever privukao brojne buduće studente, a kroz radionice upoznali su sve studijske programe

Dani otvorenih vrata namijenjeni su prije svega maturantima i učenicima srednjih škola pred kojima je važna životna odluka – izbor studija na kojem će nastaviti svoje školovanje.

10:30h
0
Foto: Facebook

Dan otvorenih vrata Sveučilišta Sjever održao se u jučer u Sveučilišnom centru Koprivnica.

Svečano otvorenje Dana otvorenih vrata počelo je u 12 sati u dvorani A01 prezentacijom Sveučilišta koju je održao prorektor, izv. prof. dr.sc. Mario Tomiša, a osim brojnih radionica tijekom kojih su se budući studenti i njihovi roditelji upoznali sa Sveučilištem i svim njegovim studijima, održalo se i gostujuće predavanje glavnog urednika hrvatskog izdanja National Geographica Hrvoja Prčića pod nazivom Reportaže u žutom okviru.

Dani otvorenih vrata namijenjeni su prije svega maturantima i učenicima srednjih škola pred kojima je važna životna odluka – izbor studija na kojem će nastaviti svoje školovanje. Ujedno Sveučilište Sjever otvorilo je vrata i njihovim roditeljima, nastavnicima i učenicima nižih razreda, svima koji žele saznati više o Sveučilištu, posebice Sveučilišnom centru Koprivnica.

Studenti su tijekom zanimljivog programa koji uključuje više od 20 radionica različitog sadržaja upoznali sve studijske programe – studij Prehrambene tehnologije, Tehničke i gospodarske logistike, Novinarstva, Medijskog dizajna, Poslovanja i menadžmenta, Ambalaže, Održive mobilnosti i logistike i Odnosa s javnostima.

čitam...
Loading...