- Oglas -

Povodom Dana grada Koprivnice, danas se na Zrinskom trgu održavaju brojna događanja, koja su okupila mnoštvo građana.

Mališani Dječjeg vrtića Tratinčica i njihove odgajateljice sunčano subotnje prijepodne iskoristili su za predstavljanje umjetničkih radova koje su izradili u sklopu projekta Vrijedne ručice.

Koprivnički trg bio je prepun ponosnih roditelja, baka i djedova, ali i građana koji su uživali u razgledavanju ukrasa od gipsa, predmeta ukrašenih decoupage tehnikom i oslikanih na svili. Projekt je financiran je bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda u iznosu od 286.382 kuna.

Danas je i Dan otvorenih vrata Knjižnice Fran Galović Koprivnica, kad se može besplatno učlaniti, a bit će i vođenih tura po knjižnici, prodaje otpisanih knjiga ispred knjižnice, a u Odjelu za odrasle može se odigrati i nagradna igra.

- Oglas -

Na Zrinskom trgu se predstavljaju i udruge Grada Koprivnice te se održava humanitarna prodaja jabuka za nabavu didaktičke opreme za potrebe programa Rastimo zajedno plus.
Prolaznike su razveselili i nastupi djece i mladeži, mimohod povijesnih postrojbi i nastup Mažoretkinja grada Koprivnice.

foto-video: Mario Kos

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime