liga

FOTO Dejana Milosavljević povela Podravkašice do nove prvenstvene pobjede protiv varaždinske Koke

Trener Antonio Pranjić čestitao je djevojkama na pobjedi i otkrio plan za nadolazeće razdoblje. 

08:58h
0
Foto: Ivan Brkić // RK Podravka Vegeta
Foto: Ivan Brkić // RK Podravka Vegeta

Rukometašice Podravke jučer su u svojoj dvorani slavile u zaostalom 10. kolu Prve HRL za žene protiv Koke. Na poluvremenu je rezultat bio 19-12, dok je konačan rezultat glasio 31-22.

Nakon +7 u prvom dijelu Podravka je odmah na početku drugog poluvremena povećala svoju prednost koju je održavala do kraja utakmice. Najefikasnija je bila Milosavljević sa šest pogodaka, pet su dodale Karlovčan i Franušić, a četiri su djelo Ane Turk.

– Sretna sam što smo ispunili cilj u današnjoj utakmici koji smo zacrtali, a u prethodnoj ga utakmici nismo uspjele ispuniti kako smo se dogovorili. Dale smo sve od sebe i mislim da smo danas stisnule obranu i pokazale da smo karakterna ekipa – rekla je Dejana Milosavljević, Podravkin ‘cener’, za klupske stranice.

Trener Antonio Pranjić čestitao je djevojkama na pobjedi i otkrio plan za nadolazeće razdoblje.

– Čestitam curama na pobjedi i nova dva boda. Danas smo također prije utakmice postavili ciljeve gdje smo naglasak stavili na obranu i bočnu pokretljivost. Današnje ciljeve su uspješno ispunile i čestitam im na tome. Sutra još treniramo, a nakon toga imat ćemo malu pauzu kako bi se cure dobro odmorile. Od ponedjeljka kreće zadnji ciklus, okrećemo se novim prvenstvenim izazovima i onima u Kupu, a cilj je dati maksimum za osvajanje dvostruke krune – rekao je nakon utakmice s Kokom.

Prva HRL za žene, 10. kolo, SD Gimnazija Fran Galović. 

RK Podravka Vegeta – ŽRK Koka 31-22 (19-12)

PODRAVKA VEGETA: Ećimović(5), Tucaković(1) ; Zadravec 3 , Turk 4, Beganović 3, Karlovčan 5, Jandrašić, Džono 2, Milosavljević 6, Mrđen, Mugoša 2, Franušić 5, Buljan 1, Škarić, Zrnić, Tsakalou. Trener: Antonio Pranjić.

ŽRK KOKA: Bešen (8), Šopar (2), Nemec(1), Jalušić 2, Balajić 1, Kuzminski 4, Mrazović 6, Rogina 2,Vrabelj, Markulinčić 1, Furjan 3, Strahija 1, Ljubić, Car 2. Trener: Vladimir Canjuga.