razvoj uma

[FOTO] DIPLOME za genijalce u mentalnoj aritmetici – Aloha Didasko!

"Promjene koje sam uočila kod Davida su: sve brzo shvaća, aktivan je i veliki borac. Trudi se i želi biti najbolji. Najdraži dio Alohe mu je mentalna aritmetika. Ja kao roditelj sudjelujem u učenju kao podrška. Želim napomenuti i da je Davidova trenerica stvarno dobra i zato je i on tako uspješan", rekla je mama Kristina Kvakan.

10:08h
0
IMG fbedfddeeaeeb V

Polaznicima programa mentalnog razvoja za djecu – ALOHA MENTAL ARITHMETIC – nakon uspješno završenih stupnjeva u ALOHA DIDASKO centrima Čakovec, Prelog, Ludbreg i Koprivnica dodijeljene su zaslužene diplome djeci vrtićke i školske dobi.

O uspješnosti govore i odlični rezultati na završnim ispitima, a ishod su marljivosti i upornosti u svakodnevnom vježbanju te redovitog pohađanja programa čak i u ovim posebnim okolnostima.

ALOHA program razvija mozak djece u ključnom periodu razvoja!

PROČITAJTE ZAŠTO SVE VEĆI BROJ RODITELJA UPISUJE SVOJE DIJETE U ALOHA MENTALNU ARITMETIKU!

“Mogu reći da je sve što se tiče Alohe jako pozitivno i dobro za njega. Razvijanje brzog razmišljanja, rješavanje zadataka na pamet, samouvjerenost i sigurnost. Razvio je ljubav prema matematičkim zadacima i izazovima”  – tata T.M.

„Adrian je jako napredovao, u koncentraciji, pažnji i brzini, mi smo jako zadovoljni. Najveći izazov mu je John Neuron. Ne moramo mu posebno pomagati, samo prekontroliramo da li je točno, on sve to može sam” – mama Julija. 

“Voli jako brojeve i koncentracija mu je super. Voli kad ga u vrtiću ispituju zbrajanje i ponosan je na sebe kad zna. Trenerica nam je super i rekla mu je da rastura, to mu je onda još veća motivacija”  – mama Iva Osrečak.

“Promjene koje sam uočila kod Davida su: sve brzo shvaća, aktivan je i veliki borac. Trudi se i želi biti najbolji. Najdraži dio Alohe mu je mentalna aritmetika. Ja kao roditelj sudjelujem u učenju kao podrška. Želim napomenuti i da je Davidova trenerica stvarno dobra i zato je i on tako uspješan” – mama Kristina Kvakan.

“Krenuli su još od vrtića, zbog slabe koncentracije. Luka je sad Kids 6, i jako smo zadovoljni, on je super u matematici a i koncentracija mu se popravila. Lina je sad u prvom razredu i matematiku rješava lako i s veseljem. Kad su bili u vrtiću sam im pomagala, sad sami rješavaju, samostalni su i sigurni u sebe” –  mama Manuela V. Koren.

VIDEO O ALOHA PROGRAMU – KAKO NASTAJU MALI GENIJALCI

UPISI I BESPLATNE PREZENTACIJSKE RADIONICE ZA DJECU I RODITELJE U VELJAČI: Čakovec, Prelog, Koprivnica

Prijavite se za željeni termin i lokaciju!

Nakon prezentacije i oglednog sata te probnog dolaska možete odlučiti o upisu. Nastava počinje u ožujku i traje do lipnja 2021. Održava se 1 puta tjedno po 2 puna sata tijekom 14 tjedana.

ŠTO JE ALOHA MENTAL ARITHMETIC?

To je program mentalnog razvoja za djecu u dobi od 4 do 13 godina, koji na zabavan način potiče razvoj njihovog mozga u ovom najvažnijem periodu. U programu ALOHA Mental Arithmetic djeca vježbaju mentalnu aritmetiku tako da koriste i vizualiziraju abakus, najstariju poznatu napravu za računanje koja je preteča današnjih kompjutera. Na taj način velikom brzinom rješavaju mentalne operacije. Rezultati programa vidljivi su već nakon šest mjeseci rada u programu ALOHA Mental Arithmetic. Djeca se nauče bolje koncentrirati i stoga brže uče i obavljaju svoje domaće zadaće; poboljšavaju sposobnost računanja i razvijaju sposobnost efikasnog rješavanja problema. Zato je naš slogan STVARAMO NOVE GENERACIJE USPJEŠNIH.

Za informacije o nastavi i rasporedu u ALOHA centrima u Didasku u Čakovcu, Prelogu, Ludbregu i Koprivnici nazovite nas na 040 391 072, 099 422 98 66. Više na www.aloha.didasko.hr

Saznajte treba li ovakav program vašem djetetu!

Ispunite upitnik!