25.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OBLJETNICA

FOTO Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica proslavio 33. rođendan, Koluder-Vlahinja: Svaki se korisnik osjeća prihvaćeno i ugodno
F

Na obilježavanju su se okupili brojni korisnici, djelatnici i drugi uzvanici

Ne propustite

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica proslavio je 33. obljetnicu postojanja i uspješnog rada. Korisnici Doma za uzvanike su pripremili prigodan kulturno-umjetnički program, te su kroz pjesmu i recitacije opisali život u Domu.

Na obilježavanju su se okupili brojni korisnici, djelatnici i drugi uzvanici, a ravnateljica Doma Željka Koluder-Vlahinja zahvalila se svima koji su pomogli da ova ustanova svojim korisnicima pruža vrhunsku uslugu.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

– Otvoreni smo prema svima, nudimo mnoge usluge i najvažnije, odlične uvjete za život što najbolje potvrđuju i brojni zahtjevi i liste čekanja za smještaj koje su i deset puta veće nego što je kapacitet doma – rekla je ravnateljica.

Dodala je kako se svaki korisnik Doma u njemu osjeća prihvaćeno i ugodno, sigurno i može računati na podršku naših djelatnika.

– Vjerujemo da će projekt poput rekonstrukcije tavanskog dijela doma kojim bi dobili dodatni prostor te projekt energetske obnove zgrade, nakon što pronađemo izvore financiranja, dodatno podići kvalitetu života – poručila je ravnateljica.

Među uzvanicima bio je i župan Darko Koren koji je istaknuo kako je Dom važna ustanova koja skrbi o osobama starije životne dobi.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

– Županija provodi odgovorne socijalne politike što je vidljivo iz brojnih programa koje provodimo, od sufinanciranja smještaja u Županijskom, ali i u privatnim domovima kod nas i izvan granica naše županije, usluga boravka u kući te gerontodomaćica i brojnih drugih mjera kojima nastojimo život starije populacije učiniti ljepšim – rekao je Koren.

Saborski zastupnik te načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota rekao je kako velika potreba za boravak u Domu govori o kvaliteti rada svih službi i djelatnika.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

– Svi oni doprinose da se korisnici dobro i sigurno osjećaju u ovim prostorima. Veliko hvala svima za sve što činite kako bi korisnici svakog dana imali osmijeh na licima – rekao je Sobota.

Čestitkama se priključila i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž.

– Grad Koprivnica će i dalje biti podrška kroz svoje projekte koje radimo u suradnji s Domom, poput suradnje Udruge Mariška s ustanovom koja je na zavidnoj razini. Vaš intelektualni i radni kapital je doprinio da grad Koprivnica danas bude jedan od najrazvijenijih gradova u Republici Hrvatskoj – rekla je zamjenica gradonačelnika.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto. Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Predzadnje kolo

Gužvetina na vrhu Prve ŽNL, jedan bod dijeli pet klubova, drugoligaši vode mrtvu trku za naslov

Pred nama je vikend u kojemu će se igrati predzadnje kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Iako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×