-4.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
općina kalinovac

FOTO DVD Batinska ugostio brojne ugledne goste na redovnoj izvještajnoj skupštini
F

Poslije večere druženje je nastavljeno uz muziku i čašicu razgovora. 

Ne propustite

Održana je redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Batinske.

- Oglas -

Skupština je otvorena pozdravnim govorom predsjednika DVD-a Batinske Branka Vucikuje te intoniranjem himne Republike Hrvatske i vatrogasne himne. Minutom šutnje odana je počast svim poginulim i umrlim vatrogascima, kao i poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima koji su dali živote za Lijepu našu.

Na početku rada skupštine izabrano je rukovodeće radno tijelo skupštine; za predsjednika radnog predsjedništva izabran je Stjepan Sobota, a izabrana su i dva člana radnog predsjedništva i to Marija Dautanec i Mario Vucikuja.


Skupštini DVD-a Batinske nazočili su mnogi uglednici, dužnosnici i prijatelji DVD-a Batinske među kojima je predsjednik vatrogasnog društva istaknuo: predsjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Gorana Matoničkina, načelnika Općine Kalinovac Danijela Zvonara, predsjednika Općinskog vijeća Općine Kalinovac Mladena Orešića, zamjenika načelnika Općine Kalinovac Danijela Moslavca, predsjednicu požarnog područja Đurđevac Marijanku Đođ, zapovjednika Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac Željka Gelu, predstavnika Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Andriju Puhaća te predstavnike Dobrovoljnih vatrogasnih društava Kalinovac, Kloštar Podravski, Podravske Sesvete, Lepa Greda, Ferdinandovac, Molve, Virje, Štaglinec, Đurđevac i Sedlarica.

- Oglas -

Također s velikim zadovoljstvom pozdravljene su udruge i društva koje djeluju na području općine Kalinovac: Udruga žena Kalnovčice, Kulturna udruga Tomislav Franjič, KUD Grgur Karlovčan, Lovačka udruga Zeko, NK Kalinovac, udruga Umirovljenika i Poljoprivredna zadruga Kalinovac.

Izvještaj o radu DVD-a Batinske za 2018. godinu podnio je tajnik DVD-a Batinske Ivan Lugarov, a financijski izvještaj pročitao je blagajnik društva Ivan Maletić.


Izvještaji su jednoglasno prihvaćeni, kao i plan rada kojeg je pročitao zamjenik zapovjednika DVD-a Batinske Marko Vicenski te financijski plan za 2019 godinu.

Prije punih 50 godina u članstvo DVD-a Batinske pristupio je i postao član vatrogasne obitelji IVAN IVANOV i ostao aktivan i vrijedan član svih ovih 50 godina.

Na ovoj Skupštini njegovog matičnog društva svi članovi i prijatelji te predstavnici udruga uputili su mu iskrene čestitke za njegov dugogodišnji rad i čestitali na dodjeljenom odlikovanju koje mu je u ime Hrvatske vatrogasne zajednice uručio predsjednik Vatrogasne zajednice županije Koprivničko-križevačke Goran Matoničkin.

U završnom dijelu skuoštine u kojemu su riječ imali gosti, za riječ se javio načelnik Općine Kalinovac Danijel Zvonar pohvalivši rad DVD-a Batinske i ujedno obečavši daljnju suradnju i potrebitu pomoć u okviru općinskih mogučnosti.

Predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Goran Matoničkin zahvalio se na pozivu, istaknuo i pohvalio sve aktivnosti brojčano malog, ali jako vrijednog društva.

Predstavnik Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Andrija Puhać zahvalio se na suradnji s DVD-om Batinske i pruženoj pomoći kod intervencija.


U nastavku obraćanja gostiju, domaćinima su se obratili kratkim pohvalnim riječima i dobrim željama svi predstavnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava i udruga s područja Općine Kalinovac.

Na kraju se predsjednik DVD-a Batinske zahvalio u ime domaćina svim gostima na odazivu u nadi i želji za daljnjom suradnjom.

Poslije večere druženje je nastavljeno uz muziku i čašicu razgovora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti