streljaštvo

FOTO Ekipa Podravine druga u parnom trapu

Na finalu kupa Hrvatskog streljačkog saveza u disciplini parni trap, održanom na streljani u Topolju, natjecatelji Podravine ostvarili su odlične rezultate.

23:33h
0
Foto: ŠSK Podravina

Natjecatelji športskog streljačkog kluba Podravina nastavljaju sa odličnim rezultatima u ovogodišnjoj sezoni u disciplinama trap i parni trap.

Na četvrtom kolu kupa Hrvatskog streljačkog saveza u discipline leteće mete-trap, održanom u Novigradu,  natjecatelji Športskog streljačkog kluba Podravina ponovno su bili u vrhu pojedinačnih i ekipnih plasmana.

U ekipnom plasmanu ekipa ŠSK-Podravine u sastavu Damir Mehkek, Tihomir Marjančić i Dario Lončar sa 313 pogođenih meta ostvarila je plasma na četvrto mjesto u konkurenciji najboljih jedanaest hrvatskih ekipa.

U pojedinačnom plasmanu seniora Damir Mehkek sa 111 pogođenih meta ostvario je plasma na osmo mjesto, a Tihomir Marjančić sa 110 pogođenih meta plasirao se na jedanaesto mjesto, a Dario Lončar ostvario je plasman na tridesetsedmo mjesto sa 92 pogođene mete.

Za ulazak u finalno gađanje najboljih šest seniora Damiru Mehkeku i Tihomiru Marijančiću nedostajala je samo jedna odnosno dvije pogođene mete.

Na finalu kupa Hrvatskog streljačkog saveza u disciplini parni trap, održanom na streljani u Topolju, natjecatelji Podravine ostvarili su odlične rezultate.

U ekipnom plasmanu  ekipa Podravine u sastavu Damir Mehkek, Tihomir Marijančić i Dario Lončar zauzela je drugo mjesto sa 228 pogođenih meta, iza prvoplasirane ekipe G.A.J. koja je postigla 296 pogođenih meta. Treće mjesto pripalo je ekipi Kvarner sa 208 pogođenih meta.

U pojedinačnom plasmanu seniora nakon osnovnog meća Tihomir Marijančić kao trećeplasirani sa 86 pogođenih meta ostvario je plasman u finalno gađanje najboljih šest seniora, a plasmanom na šesto mjesto sa 80 pogođenih meta u finalnom gađanju pridružio mu se i klupski kolega Damir Mehkek.

U izuzetno uzbudljivom finalnom gađanju Damir Mehkek pogađa 33 mete i ostvaruje plasma na treće mjesto iza prvoplasiranog Antona Glasnovića i drugoplasiranog Ivana Kalinskog, Tihomir Marjančić sa 18 pogođenih meta ostvario je plasman na peto mjesto.

Dario Lončar sa 62 pogođene mete u osnovnom meću u konačnici je ostvario plasman na deseto mjesto.