turska

FOTO Fantastična Veronika Drljačić s Balkanijade nosi broncu i zlato, Krulić sa štafetom osvojio prvo mjesto

Isti natjecatelji nastupili su i u štafeti 4x400 metara, a sa svojim kolegama i Veronika i Neven osvojili su zlato! Zaista sjajan uspjeh križevačkih atletičara i njihovog izbornika. 

10:02h
0

Križevački atletičari ne staju. Nakon što su krajem siječnja na juniorskom Dvoranskom prvenstvu upisali sjajne rezultate, dobra forma nastavila se i na prvenstvu Balkana u Turskoj. Izbornik naše reprezentacije je poznati trener Drago Palčić.

Fantastična Veronika Drljačić u utrci na 400 metara ciljem je prošla treća s vremenom 56.76 i tako osvojila sjajnu broncu! Neven Krulić završio je sedmi na 400 metara, a vrijeme mu je pokazivalo 49.83 sekundi.

Isti natjecatelji nastupili su i u štafeti 4×400 metara, a sa svojim kolegama i Veronika i Neven osvojili su zlato! Zaista sjajan uspjeh križevačkih atletičara i njihovog izbornika.

– Jako sam zadovoljna svojim utrkama, posebno štafetom 4×400 metara. Bila je to neizvjesna borba do samog kraja, no ipak sam se vratila s broncom i zlatom oko vrata i presretna sam. Radujem se i svom nastupu sljedeće subote koji je ponovno u Turskoj, ali ovaj put sa seniorskom ekipom – rekla nam je Veronika Drljačić.

Foto: Veronika Drljačić
Foto: Veronika Drljačić
Foto: Veronika Drljačić
Foto: Veronika Drljačić
Foto: Veronika Drljačić
Foto: Veronika Drljačić

čitam...