hrvatski kup

FOTO Farmaceuti minimalno svladali Marsoniju u gostima i prošli u četvrtinu finala kupa

Nakon 45 minuta rezultat je bio 0-0. Iako je Slaven imao puno veći posjed, 30-70, više udaraca u okvir vratiju uputili su domaćini. Slavenovi udarci nisu pronalazili metu.

15:49h
0
Foto: Facebook

Tomislav Ivković poveo je svoju ekipu danas u Slavoniju, točnije u Slavonski Brod gdje ih je dočekala Marsonia. Igrala se osmina finala državnog kupa.Slaven Belupo susret je shvatio ozbiljno s obzirom na početni sastav. U odnosu na utakmicu protiv Dinama, Ivković je Markovića zamijenio Filipovićom, dok su Karamarko i Jelić dobili priliku od prve minute.

Od prve minute inicijativu je preuzeo Slaven Belupo, kako se i pretpostavljalo, dok je Marsonia svoje prilike čekala iz prekida, kontre i polukontre. Nakon 45 minuta rezultat je bio 0-0. Iako je Slaven imao puno veći posjed, 30-70, više udaraca u okvir vratiju uputili su domaćini. Slavenovi udarci nisu pronalazili metu.

Drugo poluvrijeme nastavljeno je u istom tonu, a Slaven je terensku premoć materijalizirao u 60.-oj minuti i poveo 0-1. Rezultat se do kraja nije mijenjao, te je Slaven izborio četvrtinu finala državnog kupa.

MARSONIA: Radelić-Žarkov, Baričević, Balentović, Čanić, Erić, Mišić, Gudelj, Prodanović, Sivrić, Šimac, Bundavica (klupa: Memović, Garić, Rosandić, Begić, Radić, Dančević, Stopić)

SLAVEN BELUPO: Filipović, Međimorec, Jelić, Gordana, Bongongui, Doležal, Bačelić Grgić, Šarlija, Puclin, Karamarko, Musa (klupa: Kurtanjek, Nowak, Aparicio Grijalva, Delić, Dolček, Mendy, Bogojević)

Hrvatski kup, 1/8 finala, 31. listopad, 14 sati

Marsonia 1909 – Slaven Belupo 0-1

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook