SKUPŠTINA

FOTO Franjo Maričić i dalje na čelu DVD-a Severovci, dobili su i novu vatrogasnu opremu

Predsjednik je predstavio plan rada, financijski plan za 2021. godinu te je Vladimiru Jakupčiću dodijelio spomenicu za 30 godina rada u društvu.

09:47h
0
scaled e
Foto: Grad Đurđevac

Franjo Maričić izabran je za predsjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Severovci. Marijan Pavec bit će dopredsjednik, Ivan Sobota zapovjednik, dok će sljedećih pet godina zamjenik zapovjednika biti Dalibor Blažeković. Odlučeno je tako na redovnoj izvještajnoj izbornoj skupštini DVD-a. Predsjednik je predstavio plan rada, financijski plan za 2021. godinu te je Vladimiru Jakupčiću dodijelio spomenicu za 30 godina rada u društvu.

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Đurđevca i Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Matija Markešić, u ime gradonačelnika Hrvoja Jančija i predsjednika Gradskog vijeća Željka Lackovića, čestitao je novoizabranome vodstvu te slavljeniku, osvrnuvši se na dosadašnji rad i suradnju te buduće zadatke. Razveselio je građane vrijednom vatrogasnom opremom financiranom iz gradskoga proračuna.

– Nova vatrogasna oprema koja se sastoji od ljestvi, kabanica, čizmi, rukavica, akumulatorske rasvjete, vatrogasnih aparata i motorne pile bit će na raspolaganju DVD-u Severovci uz postojeću opremu kojom je društvo opremljeno, a kojom će u slučaju potrebe mještani pravovaljano moći intervenirati – kazao je Markešić.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac