4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO U planu završetak obnove Vatrogasnog doma u Severovcima
F

Matija Markešić uručio je zahvalnicu predsjedniku Franji Maričiću za sudjelovanje u intervencijama obrane od poplave

Ne propustite

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Severovci održalo je godišnju skupštinu. Predsjednik Franjo Maričić uvodno je pozdravio sve prisutne među kojima su bili predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Đurđevac te gradonačelnik Hrvoje Janči.

Izvješće o radu za proteklu godinu te plan rada za ovu godinu podnio je zapovjednik Ivan Sobota i pobrojao aktivnosti koje su si članovi Društva zacrtali za ovu godinu.

Foto: Grad Đurđevac

– Najvažniji ciljevi su dovršetak radova na vatrogasnom domu te održavanje vatrogasne opreme i pomlađivanje Društva – kaže Ivan Sobota.

Skupštini se obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči prigodnim riječima te zahvalio na vrlo aktivnom radu Društva.

– Brojčano ste malo društvo, međutim vaš rad je i u vašem naselju i u Gradu Đurđevcu vrlo zapažen, jer se na vas uvijek može računati i osloniti u svim situacijama. Naravno da će Grad Đurđevac i dalje na sve načine podržavati vaše aktivnosti, a sasvim konkretno možete računati na pomoć Grada kod obnove doma – istaknuo je gradonačelnik Janči i poželio im uspjeh u pomlađivanju članstva i zacrtanim aktivnostima.

Foto: Grad Đurđevac

Zapovjednik Zajednice Matija Markešić uručio je zahvalnicu predsjedniku Franji Maričiću za sudjelovanje u intervencijama obrane od poplave, dok je predsjednik Zajednice Alen Škudar u svojem obraćanju naglasio da će i dalje podržavati sve planirane radne akcije i ostale aktivnosti u narednom periodu koje su im u planu.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PROJEKT VRIJEDAN MILIJUN EURA

FOTO Evo kako će izgledati parkirališta u Ulici kralja Tomislava i kod željezničkog kolodvora, gradit će se i novi rotor

Grad Đurđevac dobio je milijun eura od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije za pilot projekt razvoja zelene...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×