Prva i druga žnl

FOTO Galinec kreirao preokret za tri boda Sloge, Močile teško stradale u Reki, Kalničani se opet nisu ni pojavili

Osamnaesto kolo nastavilo se današnjim prijepodnevnim susretom kunovečkog Bratstva i Sloge. Oslabljeni neigranjem većine prvotimaca Bratstvo je doživjelo poraz.

18:40h
0
Foto: Ivan Balija
Faul? // Foto: Ivan Balija

PRVA ŽNL Komorani su jučer na svom Fizešu ‘skinuli’ Tomislav-Radnik s naizgled laganih 3-1, dok su Građevinari u koprivničkom predgrađu nadjačali Miklinovec.

Osamnaesto kolo nastavilo se današnjim prijepodnevnim susretom kunovečkog Bratstva i Sloge. Oslabljeni neigranjem većine prvotimaca Bratstvo je doživjelo poraz. Iako su poveli, Sloga je preko Galinca prvo izjednačila, a onda je isti igrač zabio za potpuni preokret i pobjedu 1-2.

U Hlebinama Lipa je ugostila molvarsku Mladost. Domaćin nije popustio i na kraju je slavio s 2-1. Drnjanski Tomislav kod kuće je dočekao Osvit i pobijedio 3-2.

‘Jembrovčani’ su u Kalinovcu rutinski slavili s 1-4, dok je u susretu novigradske Drave i Prekodravca bolji bio domaćin s 2-1.

Prva ŽNL, 18. kolo, 16 sati

Graničar L – Tomislav-Radnik 3-1
Miklinovec – Tehnika 1-3
Bratstvo – Sloga 1-2
Lipa – Mladost M 2-1
Tomislav – Osvit 3-2
Kalinovac – Borac 1-4
Drava NP – Prekodravac 2-1

Jedini subotnji susret Druge ŽNL igrao se u Goli gdje je odigran remi, bilo je 2-2 između Fugaplasta i Hrvatskog bojovnika. 

Sve se nastavilo danas utakmicama diljem županije. Prugovac je ugostio vojakovečku Viktoriju koja je pobijedila s 0-3.

U Torčecu su snage odmjerili Podravec i Panonija. Bilo je 1-3 za goste.

Utakmica Rudara i Kalnika nije se ni odigrala jer momčad Kalnika nije skupila dovoljan broj igrača za utakmicu, pa nisu ni došli. Prema svemu sudeći, slijede sankcije saveza jer ovo nije prvi put. Omladinac na svom terenu slavio protiv Starigrada s 1-0.

Reka i Močile igrali su pravu golijadu, bilo je 7-2. Derbi dvije Mladosti igran u Sigecu otišao je na stranu domaćina s minimalnih 1-0.

Druga ŽNL, 18. kolo, 16 sati

Fugaplast – Hrvatski bojovnik 2-2
Prugovac – Viktorija 0-3
Podravec – Panonija 1-3
Rudar – Kalnik 3-0
Omladinac – Starigrad 1-0
Reka – Močile 7-2
Mladost S– Mladost KB 1-0

 

čitam...
Loading...