Božićno druženje

FOTO Gradonačelnik Jakšić na tradicionalnom, humanitarnom domjenku ugostio brojne gospodarstvenike

Koprivnica je grad koji je uvijek znao odgovarati na izazove. Vjerujem da imamo snage i za novi iskorak i za sve što nam nosi vrijeme koje je pred nama, uvjeren je Jakšić. 

16:12h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Gradska vjenčaonica bila je premala za sve uzvanike na gradskom tradicionalnom božićnom domjenku, koji već dugi niz godina ima humanitarnu notu.

Skupljale su se donacije za obitelj Dolenec, koja ima bolesnu kćer pa će joj se na ovaj način pomoći da što ugodnije i ljepše provede božićne i novogodišnje blagdane.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Na blagdanskom druženju okupili su se brojni gospodarstvenici, direktori te vlasnici koprivničkih poduzeća, članovi uprava velikih kompanija, ravnatelji škola, vrtića te svih gradskih ustanova.

Sve nazočne pozdravio je predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal, svima je zahvalio na dolasku te blagoslovljen Božić, sretnu Novu godinu te puno profesionalnog uspjeha.

Na odazivu je zahvalio i gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Obzirom da je ovo izborna godina, svima bih zahvalio na suradnji, jer svi ste doprinijeli tome da mi koji danas stojimo ovdje budemo bolji u svom radu, brži, efikasniji i da dobijemo čast i odgovornost da nastavimo voditi grad u sljedeće četiri godine. U 2017. godini smo puno toga napravili, što ni sami nismo vjerovali da možemo. Da ne nabrajamo kilometre cesta, staza, javne rasvjete, udžbenike, stipendije, rast broja prvašića nakon 10 godina… Koprivnica je grad koji snažno ide naprijed i punim pravom nosi naziv jednog od najrazvijenih gradova u Lijepoj našoj – rekao je tom prigodom gradonačelnik.

Napomenuo je kako ulazimo u 2018. godinu koja će biti godina velikih izazova.

– Prije svega onih gospodarskih izazova, jer sve oko Agrokora će još snažno utjecati na tokove u gospodarstvu, i na nama je da nađemo dodatan elan, polet. Pred nama je godina u kojoj moramo odgovoriti na pitanja želimo li ići putem porezne reforme, decentralizacije, razvijati Hrvatsku van grada Zagreba, jer Hrvatska ne može biti samo Zagreb, na nama je odgovor želimo li ići putem obrazovne reforme, ali i želimo li ono što je već sadašnjost, a to je digitalizacija, robotizacija, automoatizacija, možemo li to pratiti, a i sve trendove koje nameće moderan svijet. Koprivnica je grad koji je uvijek znao odgovarati na izazove. Vjerujem da imamo snage i za novi iskorak i za sve što nam nosi vrijeme koje je pred nama – uvjeren je Jakšić.

Na kraju je težište obraćanja stavio na, kako je rekao, kompaniju koja 70 godina diktira trendove razvoja u Koprivnici, Podravku.

Drago mi je što je danas ovdje puno predstavnika Podravke, predvođenih članovima uprave Ljiljanom Šapinom i Davorom Dokom te svima čestitam 70 rođenja kompanije sa srcem – zaključio je Jakšić svoj govor i za kraj svima poželio puno uspjeha i zdravlja u godini koja dolazi te mnoštvo poslovno dobrih rezultata, koji će naposljetku doprinijeti i razvoju grada.

čitam...