svečanost

FOTO Hrvatski moto savez dodijelio nagrade PH za prošlu godinu, naša županija fantastična, tu su Višak, Kossi, Pintarić i drugi

Više nego zapažene, odlične rezultate ostvarili su i županijski predstavnici. Poznati križevački motorist Ivan Višak osvojio je prvo mjesto u klasi 600 kubika, dok je Koprivničanac Vedran Pintarić bio treći.

15:30h
0
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković

U križevačkom hotelu Kalnik Hrvatski moto savez organizirao je dodjelu nagrada i priznanja koje su pojedinci ostvarili u protekloj 2019. godini, u Prvenstvu Hrvatske. Dodjeljivale su se nagrade za SuperMoto, Cestovne moto utrke, oldtimere i skutere.


Više nego zapažene, odlične rezultate ostvarili su i županijski motoristi. Poznati križevački motorist Ivan Višak osvojio je prvo mjesto u klasi 600 kubika, dok je Koprivničanac Vedran Pintarić bio treći. U klasi Supermoto prvo mjesto uzeo je Antonio Kossi iz Križevaca, proglašen je i najmotoristom godine, dok je Martin Vugrinec ostvario uspjeh na međunarodnim prvenstvima, bio je treći u jakom njemačkom prvenstvu.

Naš kolega fotoreporter Mateo Alečković završio je kao četvrtoplasirani u SuperMoto kategoriji. Denis Petrić iz Križevaca osvojio je drugo mjesto u klasi 1000 kubika, do je Matej Jurenec bio prvi u klasi oldtimera.

Nagradu za fair play dobio je Ivan Bubalo (skuteri) iz MK Križevci. Također u kategoriji skuter nagrada za najboljeg suca otišla je Ranku Prožeku iz MK Križevci, dok je istu dobio i Dragutin Lepčić, samo u kategoriji oldtimera.

Dodjeli su prisustvovali gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, župan Darko Koren, saborski zastupnik Damir Felak i mnogi drugi uvaženi gosti.

čitam...