Pozdrav proljeću

FOTO Humanitarnom priredbom proslavili prvi dan proljeća, Dan Roma i posvetili ju zaštiti okoliša

09:00h
0
Eko-revija odjeće od recikliranog materijala // Foto: djurdjevac.hr

Po prvi put održana je i eko-revija gdje su učenici pokazali svoju kreativnost u izradi odjevnih predmeta od recikliranog materijala.

Učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana održali su tradicionalnu školsku priredbu Pozdrav proljeću, a školska sportska dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.


Pozdravu proljeću pridružili su se brojni roditelji, prijatelji i gosti koji su više od jednoga sata uživali u pjesmi, plesu, scenskom nastupu i krasnoslovlju s kojima su se predstavili učenici od prvog do osmog razreda.

Po prvi put održana je i eko-revija gdje su učenici pokazali svoju kreativnost u izradi odjevnih predmeta od recikliranog materijala. Priredba je posvećena prvom danu proljeća, Danu Roma, radu s darovitim učenicima i radu na zaštiti okoliša.

Školska priredba bila je humanitarnog karaktera, a sva donirana hrana i higijenske potrepštine proslijeđene su župnom Caritasu koji će pomoći ljudima u potrebi. Osim toga prikupljena su i novčana sredstva koja će biti pomoć učenicima za odlazak na terensku nastavu. Nastavak je to projektnih akcija škole na području razvoja filantropije u školi.

čitam...