14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pozdrav proljeću

FOTO Humanitarnom priredbom proslavili prvi dan proljeća, Dan Roma i posvetili ju zaštiti okoliša
F

Ne propustite

Po prvi put održana je i eko-revija gdje su učenici pokazali svoju kreativnost u izradi odjevnih predmeta od recikliranog materijala.

Učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana održali su tradicionalnu školsku priredbu Pozdrav proljeću, a školska sportska dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.

Pozdravu proljeću pridružili su se brojni roditelji, prijatelji i gosti koji su više od jednoga sata uživali u pjesmi, plesu, scenskom nastupu i krasnoslovlju s kojima su se predstavili učenici od prvog do osmog razreda.

Po prvi put održana je i eko-revija gdje su učenici pokazali svoju kreativnost u izradi odjevnih predmeta od recikliranog materijala. Priredba je posvećena prvom danu proljeća, Danu Roma, radu s darovitim učenicima i radu na zaštiti okoliša.

Školska priredba bila je humanitarnog karaktera, a sva donirana hrana i higijenske potrepštine proslijeđene su župnom Caritasu koji će pomoći ljudima u potrebi. Osim toga prikupljena su i novčana sredstva koja će biti pomoć učenicima za odlazak na terensku nastavu. Nastavak je to projektnih akcija škole na području razvoja filantropije u školi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×