OBILAZAK

FOTO Iscrtan je parking u Ulici Stjepana Miklaužića nedaleko koprivničkog centra

U komunikaciji s našim članovima Vijeća mjesnog odbora redovno imamo male komunalne akcije te zahvate i drago mi je da se vidi zadovoljstvo među ljudima koji tu žive, rekao je gradonačelnik Jakšić.

10:54h
0
Foto: koprivnica.hr

Gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Tomislav Golubić obišli su Mjesni odbor Dubovec. Prilikom obilaska pridružio im se predsjednik Vijeća MO Željko Osman.

– Dubovec je jedan od najvećih mjesnih odbora na području grada Koprivnice i dio je šire jezgre centra grada Koprivnice. Kada pričamo o komunalnoj pokrivenosti i investicijama nemamo tamo prostora za prevelike iskorake. U komunikaciji s našim članovima Vijeća mjesnog odbora redovno imamo male komunalne akcije te zahvate i drago mi je da se vidi zadovoljstvo među ljudima koji tu žive – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Najnovija investicija na području Dubovca bila je iscrtavanje parkinga u Ulici Stjepana Miklaužića. Vrijednost radova iznosila je četiri tisuće kuna. Također, obnovljena je staza u Cvjetnoj u duljini od 500 metra.

Prilikom obilaska pridružio se i član Vijeća MO Dubovec Ivan Golubić te se raspravljalo o prometnom rješenju križanja ulica Dubovec i Križevačka.

Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr

čitam...