20.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
član udruge "bolje sutra"

FOTO Ivan Vuk osvojio brončanu Amorovu žlicu na gastro natjecanju, mentor mu bio chef Melkior Bašić
F

Bio je jedini koprivnički predstavnik na finalu, a osvojio je i šestodnevni izlet u Rim

Ne propustite

Ivan Vuk, član Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“, osvojio je sjajno treće mjesto, točnije brončanu Amorovu žlicu na istoimenom kulinarskom natjecanju koje se organizira za osobe s invaliditetom. Mentor mu je bio 𝐜𝐡𝐞𝐟 𝐌𝐞𝐥𝐤𝐢𝐨𝐫 𝐁𝐚𝐬̌𝐢𝐜́, a osim brončane „Amorove žlice“ Ivan je nagrađen i šestodnevnim putovanjem u Rim.

Inače, bio je jedini koprivnički predstavnik na finalu koje se održalo 7. prosinca u Zagrebu, a sveukupno je u ovom projektu sudjelovalo 11 naših korisnika, koji su stekli dovoljno primjenjivog znanja.

Ovo gastro natjecanje organizirano je za osobe iznad 17 godina u kategoriji kuhanje, posluživanje i pripremanje koktela, a održavalo se u sedam županija. Pet korisnika prethodno se plasiralo u polufinale koje je održano u Mariji Bistrici, a jedino je Vuk dogurao do finala i trećeg mjesta u konačnici.

Foto: Koprivnica.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rifovi revolucije

U Kino Velebit dolazi film koji je osvojio publiku diljem svijeta, stiže i autor na projekciju

Glazbeno-akcijska komedija Rifovi revolucije stiže u Koprivnicu. Film je nastao u Varaždinu, u kooprodukciji udruge Trash i udruge Rebl...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×