spektakl pod kišobranima

FOTO Joksimović zagrijao prepun Zrinski trg

00:08h
0
Željko Joksimović na Zrinskom trgu // Foto: Ivan Brkić
Željko Joksimović na Zrinskom trgu // Foto: Ivan Brkić

Nikad nisam pjevao po takvoj kiši, ali i to ima svojih čari. Hvala Koprivnica, ovdje mi je prekrasno i lijepo ste me ugostili, rekao je Željko Joksimović.

Željko Joksimović, pjevačka megazvijezda, nastupio je večeras, u nedjelju, na koprivničkom Zrinskom trgu.

Ni kiša koja je neprestano padala nije pokvarila raspoloženje brojnim fanovima koji su pod šarenim kišobranima uživali u Joksimovićevim legendarnim hitovima.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Osim Koprivničanki i Koprivničanaca, na koncert su stigli i obožavatelji iz Križevaca, Virovitice, Zagreba i drugih gradova.

– Nikad nisam pjevao po takvoj kiši, ali i to ima svojih čari. Hvala Koprivnica, ovdje mi je prekrasno i lijepo ste me ugostili – rekao je Joksimović tijekom nastupa.

Tmurnu i kišovitu atmosferu ovogodišnjeg Praznika rada ugrijao je pjesmama Supermen, Ljubavi, Djevojka sa polja zelenih i Nije do mene te nezaobilaznim hitovima Drska ženo plava i Leđa o leđa.

– Nije bilo hladno i to je pomoglo da atmosfera bude fantastična. Ovaj koncert pamtit ću po sjajnom gostoprimstvu i odličnoj energiji. Sigurno ću ponovo doći u Koprivnicu, nadam se kada bude sunce – zaključio je Joksimović i zahvalio publici koja je u velikom broju došla na koncert unatoč vremenskim neprilikama.

I Mišel Jakšić, zamjenik koprivničke gradonačelnice, zahvalio je mnogobrojnoj publici i Joksimoviću te izrazio zadovoljstvo koncertom koji je bio uspješan unatoč lošem vremenu.

čitam...