početak rada

FOTO Kalnik dobio Forum mladih SDP-a, predsjednik je Ivan Car: Radit ćemo za dobrobit našega mjesta

Potpredsjednik je Dražen Rastović, dok su članovi Općinskog odbora Filip Košćak, Andrija Brlek i Marko Košćak.

09:37h
0
Foto: Forum mladih SDP-a Kalnik

Forum mladih SDP-a Kalnik osnovan je u subotu s predsjednikom Ivanom Carom na čelu. Potpredsjednik je Dražen Rastović, dok su članovi Općinskog odbora Filip Košćak, Andrija Brlek i Marko Košćak.


– Neizmjerno sam sretan što smo danas u općini Kalnik osnovali Forum mladih SDP-a Općine Kalnik. Vjerujem da ćemo ovih dana osnovati forume i u našim susjednim općinama: Gornjoj Rijeci, Svetom Petru Orehovcu i Svetom Ivanu Žabno. Forum nije politička stranka, on je asocijacija koja treba prenijeti politike svojih organizacija na svoje vršnjake. Mladi moraju biti uključeni u sve aktivnosti svojih općinskih, gradskih i županijskih organizacija. Kao mladić postao sam općinski načelnik s 24 godine i pokazao da se može mnogo napraviti samo ako žarko želiš i ljubiš svoj kraj. Kao predsjednik županijske organizacije SDP-a dat ću vam svu bezrezervnu podršku u svakom smislu, samo radite za svoje mjesto i donosite odluke koje će vama i vašim vršnjacima vratiti povjerenje u politiku koja radi za njih, a ne protiv njih. Na vama je velika odgovornost za budućnost naše zemlje – rekao je načelnik općine Kalnik Mladen Kešer.

Član predsjedništva Foruma mladih SDP-a Stjepan Prstec zadovoljan je pokretanjem foruma, dok je predsjednik Foruma mladih SDP-a Križevci Antonio Sirovec kazao kako moraju zajedno raditi, družiti se i napredovati, ostvarujući korake k cilju osnivanja županijskog Foruma. Njegov kolega, predsjednik koprivničkog ogranka, Timon Fabijanec poželio je uspješan rad i pobjedu na lokalnim izborima.

– Veliko hvala svima koji ste mi dali povjerenje da mogu obnašati funkciju predsjednika Foruma mladih SDP-a Općine Kalnik. Moj program je uključivanje mladih u sve segmente društva i gospodarstva općine. Pozivam mlađe da nam se priključe. Sada nam ponajviše treba zdravo druženje. Moja prva aktivnost bit će organizirati druženje na Kalniku, osobito u proljeće kad je ovdje najljepše. Veliko hvala dečkima i curama koji su ušli u Općinski odbor Foruma, radit ćemo zajedno na dobrobit našeg mjesta – poručio je Car.

čitam...