25.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Salon fotografija Čakovec

Foto kino klub Picok odnio prve nagrade u jakoj međunarodnoj konkurenciji
F

Navedena je međunarodna izložba pod visokim pokroviteljstvom međunarodne federacije fotografske umjetnosti, a otvorena je u salonu Muzeja Međimurja u Čakovcu.

Ne propustite

Na međunarodnom Salonu fotografija Čakovec 2017. diplome za fotografije osvojili su Željko Car iz Đurđevca i Mato Zeman iz Kloštra Podravskog.

Iako je riječ o već afirmiranim umjetničkim fotografima, ovo su prve nagrade koje su osvojili kao članovi nedavno osnovanog Foto kino kluba Picok iz Đurđevca.

U jakoj međunarodnoj konkurenciji autora iz 38 država svijeta koji su poslali ukupno više od 3500 fotografija Caru je pripala diploma za fotografiju Barcelonsko zrcalo, a Zemanu za kolekciju fotografija Pješčane strukture.

Navedena je međunarodna izložba pod visokim pokroviteljstvom

Foto: djurdjevac.hr

međunarodne federacije fotografske umjetnosti, a otvorena je u salonu Muzeja Međimurja u Čakovcu.

Spomenimo i to  da su navedeni autori izložili u Interpretacijskom centru Picokijade u Starom gradu  fotografije velikih dimenzija na temu Đurđevačkih Pijesaka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još malo

FOTO Broje se dani do dovršetka glavnog trga u Đurđevcu, Janči: Do Picokijade će biti gotov

Radovi obnove Trga svetog Jurja u Đurđevcu i modernizacije vizure samog gradskog središta polako dolaze svojem kraju. Sama rekonstrukcija trebala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×