novosti

FOTO Kino Velebit podiže kvalitetu slike i zvuka, a na otvorenju nudi besplatne projekcije

Oba filma bit će prikazana u 3D tehnologiji, a besplatne ulaznice moći će se podići sat vremena prije projekcija na blagajni kina Velebit.

14:41h
0
Foto: Mario Kos

Kino u Koprivnici kreće u obnovu. Naime, u periodu od 10. do 12. rujna u kinu Velebit odvijaju se radovi na zamjeni kino ekrana i procesora zvuka.

Kino Velebit tako će se osuvremeniti s wall to wall srebrnim Harknessovim platnom te ugradnjom procesora zvuka Dolby cp750, što će gledateljima omogućiti veći užitak u filmskim projekcijama.

Ukupna cijena radova iznosi 67.452,02 kuna bez PDV-a. Ukupna cijena s PDV-om iznosi 84.315,025 kn. Otvaranje je planirano 13.rujna, a za naše vjerne gledatelje smo pripremili i dvije besplatne projekcije: u 16 sati prikazat ćemo animirani film Kralj lavova,  a u 18 sati igrani film Spiderman: daleko od kuće.

Oba filma bit će prikazana u 3D tehnologiji, a besplatne ulaznice moći će se podići sat vremena prije projekcija na blagajni kina Velebit. Kako napreduju radovi na zamjeni ekrana i procesora zvuka, tijekom današnjeg dana uvjerio se na licu mjesta i gradonačelnik Mišel Jakšić kojeg je u detalje budućeg izgleda kina Velebit uputila ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica Maja Holek.

čitam...