druženje dječjih dramskih družina

FOTO Kolibrići sudjelovali na 4D mini festivalu

Družina djeluje pri Gradskoj knjižnici Franjo Marković Križevci od 2017. godine i do sad je izvela sedam predstava.

08:29h
0

Dramsko-scenska družina Kolibrići Gradske knjižnice Franjo Marković Križevci gostovala je na ovogodišnjem 4D mini festivalu dramskih izričaja za djecu vrtića, osnovne i srednje škole koji drugu godinu za redom organiziraju POU Novi Marof i Dramska družina DraMa.

Ovogodišnji susret 4D održao se u Kulturnom centru Ivan Rabuzin, a Kolibrići su nastupili s predstavom Iza prozora Kolibrića koja je svoju premijeru imala u ožujku ove godine u križevačkoj knjižnici.

Riječ je o predstavi čiji su autori Kolibrići Ignac Ratković i Tea Sekelj, koja govori o socijalnom i duhovnom stanju mladih ljudi, o siromaštvu i raskoši, o prijateljstvu, o razočaranjima i snovima jedne gimnazijalke. Odraz je to današnjeg društva, površnih moralnih vrijednosti, odnosa među mladima koji imaju i onih koji nemaju, obiteljskih problema, odrastanja.

Uz Ignaca i Teu u predstavi nastupaju: Hrvoje Jembrek , Ozana Zagorec , Martina Premelč, Filip Sekelj, Marino Hudinec, Iva Hrg, Tin Jembrek. Voditeljica družine je Sanja Marković, a tehničku im podršku pruža Lovro Janeš. Družina djeluje pri Gradskoj knjižnici Franjo Marković Križevci od 2017. godine i do sad je izvela sedam predstava.

čitam...
Loading...