16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
projekt kupid

FOTO Kopriva organizirala aktivnosti i radionice za članove koprivnčkih udruga
F

Projekt KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM financiran je sredstvima Europske unije.

Ne propustite

Koprivnička inicijativa volontera i aktivista Kopriva, provela je nedavno niz aktivnosti u sklopu projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM.

Tako je u Domu mladih održan prvi ciklus dvodnevnih radionica Osnova filmskog
stvaranja koje je vodila koprivnička filmska djelatnica iz Udruge Dobar Film Karla Lulić.  Korisnici su imali priliku unaprijediti teorijska i praktična stručna znanja iz područja montaže, režije i produkcije.

Zatim je čitateljski klub slijepih „Šišmiš” održao redovan mjesečni susret na kojem su analizirali knjigu „Dnevnik jednog nomada”, prerano preminulog Bekima Sejranovića.

Na kraju druženja je Jelena Matijaško održala sat Dance fitnessa za korisnike koji su kroz kombinaciju vježbi i raznih plesnih stilova aktivno promicali zdrav način života i brigu o vlastitom tijelu!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×