FINALE U ŠIBENIKU

Vesna Klemenčić ponijela lentu u kategoriji stila na izboru Najljepše mame Hrvatske

Nije bilo ljubomore, niti smo se gledale konkurentski. Sve su mame bile stvarno posebne. Bilo je to pravo novo životno putovanje - rekla nam je Ines Tetec.

16:58h
0
Foto: screenshot
Danas je u Šibeniku završen finale Najljepše mame Hrvatske 2021.
Našu županiju predstavljale su koprivničanke Marina Džinić i Ines Tetec Koprivnice te Vesna Klemenčić iz Dinjevca.
Titulu pobjednice ove je godine ponijela Vedrana Halinčić Bakšić u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, dok je ta titula u Dijamant kategoriji pripala Ljubici Bulić.
Tanja Metikoš osvojila je lentu za u kategoriji elegantnost, naša predstavnica Vesna Klamenčić pobjednica je u kategoriji stila, dok je ‘miss osobnosti’ Nikolina Lulić.
Dubravka Baneković najbolja je u kategoriji fashion, Marijana Bošković je najfotogeničnija, dok je u kategoriji sprint najbolja Marija Roso. Tea Marjančić je miss glamour, dok je Kristina Kovačević najsimpatičnija mama natjecanja.

Ines Tetec javila nam se iz Šibenika odmah nakon proglašenja pobjednica pa iako se ove godine nije okitila lentom, oduševljenje

Ines Tetec

natjecanjem nije izostalo.

– Za mene je ovo jedno prekrasno iskustvo, sve smo se jako lijepo sprijateljile, pomagale jedna drugoj suzbiti tremu. Nije bilo ljubomore, niti smo se gledale konkurentski. Sve su mame bile stvarno posebne. Bilo je to pravo novo životno putovanje – rekla nam je Ines.
Podsjetimo, na početku natjecanja za Najljepšu mamu Hrvatske 2021. prijavilo se 96 natjecateljica dok je danas na pozornici bilo 18 finalistica, među kojima i naše tri Podravke.