15.9 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bravo

FOTO Koprivnički lutkari na PIF-u oduševili nastupom
F

Predstava je pobrala simpatije malih i velikih gledatelja i to ne samo zbog dobre glume i izvrsne animacije lutaka, nego i renesansnog plesa i spontane komunikacije s gledateljima.

Ne propustite

Lutkarska družina Kopriva pec,pec nakon uspješnog prošlogodišnjeg nastupa ponovo je dobila poziv za gostovanje na Međunarodnom festivalu kazališta lutaka u Zagrebu.

Na popularnom PIFu mali koprivnički lutkari Rea Damjanić, Kira Kolar, Katja Gaži i Jana Senjan s voditeljicama Tigrenom Csik i Narcisom Kolar izveli su predstavu Princ Žarislav od kopriva. To je zajednički projekt u suradnji s članovima LD Tintilinić gradske knjižnice i čitaonice Ogulin koji su podržali Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija i Turistička zajednica Grada Koprivnice, a koji je već predstavljen na koprivničkom Renesansnom festivalu.

Zapravo cijeli nastup je uspješno promovirao ovu veliku turističku manifestaciju, jer su svi glumci i voditelji bili u renesansnim haljinama. Predstava je pobrala simpatije malih i velikih gledatelja i to ne samo zbog dobre glume i izvrsne animacije lutaka, nego i renesansnog plesa i spontane komunikacije s gledateljima.

Inače na 52. po redu PIF-u je izvedeno 27 predstava sa 150 sudionika iz Hrvatske, Bugarske, Irana, Italije, Izraela, Rusije,Slovenije i Ukrajine, a mali lutkari iz Koprivnice i Ogulina bili su jedna od svega četiri dječje lutkarske skupine uvrštene u službeni program tradicionalnog kulturnog događanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

VELIKO GRADILIŠTE

FOTO/VIDEO Kolodvorska ima friško novo ruho, asfaltirana je i puštena u promet, radovi preseljeni u Franje Gažija

Veliko koprivničko gradilište kojim smo okruženi, pa više ni ne brojimo koliko dugo, na nekim se dionicama s radovima...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×