FOTO Koprivničko-križevački HNS na susretu u Svetom Martinu na Muri: Organizacija smo s najviše održanih edukacija, imamo najbolju vijećnicu, a osvojili smo i četiri pehara

HNS već kreće s pripremama za nadolazeće parlamentarne izbore.

12:45h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Na ovogodišnjim susretima u Svetom Martinu na Muri okupilo se oko 2000 članica i članova HNS-a, što ovaj već 13. tradicionalni susret HNS-ovaca čini jednim od najbrojnijih ikada. Kako su susreti bili prilika za odmjeravanje sportskih snaga u čak 19 disciplina, od tenisa preko povlačenja konopa do političkog kviza, i ove smo godine u Koprivničko-križevačku županiju došli s nekoliko osvojenih pehara!

Ove smo godine osvojili četiri pehara – u povlačenju konopa su briljirale naše dvije ekipe, i cure i dečki, bili smo dobri u košarci i tenisu u parovima te smo i tu nagrađeni peharima, a nogometaši su (i) ove godine ispali iz kombinacije, i to od pobjednika – oni moraju više trenirati kako bi osvojili pehar dogodine – kazala je predsjednica Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije Jasmina Pavlović.

U Koprivničko-križevački HNS stiglo je još vrijednih priznanja koji valoriziraju rad stranke i pojedinaca – ove smo godine proglašeni stranačkom organizacijom s najviše održanih edukacija na terenu, na što smo izuzetno ponosni, a naša Alenka Črneli iz Legrada primila je priznanje za najbolju vijećnicu.

Kako je u subotu održan i Središnji odbor stranke, najviše stranačko tijelo između dvaju sabora stranke, Pavlović se, kao njegova članica, osvrnula i na zaključke te sjednice, na kojoj su analizirani rezultati nedavnih izbora za Europski parlament, a potvrđeno je i da HNS već kreće s pripremama za nadolazeće parlamentarne izbore.

– Detaljno smo analizirali rezultate europskih izbora, nakon kojih je sasvim jasno da je upravo Hrvatska narodna stranka najjača liberalna opcija u zemlji. Iako nismo osvojili mandat u Europskom parlamentu, stvorili smo čvrste temelje za nove izborne cikluse i tako osnaženi započinjemo s pripremama za nadolazeće parlamentarne izbore – istaknula je predsjednica koprivničko-križevačkog HNS-a Jasmina Pavlović, dodavši pritom da je HNS napravio i akcijski plan za ljeto i jesen ove godine, poput dorade stranačkog programa, koji će biti temelj stranačkih aktivnosti i osnova za bilo kakvu suradnju s drugim akterima na političkoj sceni.

Također, Pavlović je Matiji Posavcu, međimurskom županu, čija je županija bila domaćin ovog druženja HNS-ovaca iz cijele zemlje zahvalila na gostoprimstvu u zelenoj oazi gornjeg Međimurja, koje ponosno nosi titulu europske destinacije izvrsnosti.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW