24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽUPANIJSKO IZBORNO POVJERENSTVO

FOTO Koren i Ljubić predali potpise za kandidaturu za župana i zamjenika: Županiju smo dosad vodili odgovorno i sigurno, očekujemo potporu
F

U njihovoj pratnji bili su predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Darko Sobota te članovi i članice HDZ-a i Mreže.

Ne propustite

Kandidat Mreže i HDZ-a za župana Koprivničko-križevačke županije Darko Koren te kandidat za njegova zamjenika Ratimir Ljubić danas su Županijskom izbornom povjerenstvu predali potpise za kandidaturu. U pratnji Korena i Ljubića bili su predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Darko Sobota te članovi i članice HDZ-a i Mreže.

– Predana je kandidatura ispred HDZ-a i Mreže nezavisnih lista koji, uz potporu HSU-a i HNS-a, podupiru našu kandidaturu. U sastavu smo koji je i dosad imao čast upravljati. Sama kandidatura predana je sukladno propozicijama, ispunjeni su svi uvjeti. U prilogu kandidature dostavili smo tri tisuće potpisa. Naši su ljudi na terenu skupili oko 4600, no kako treba samo 1500, odlučili smo da je broj od tri tisuće pokazatelj truda na terenu, a jednako tako i dovoljan broj da Županijsko izborno povjerenstvo nema problema s viškom u smislu brojanja – rekao je Koren nakon predaje potpisa.

Duboko je, kaže, uvjeren da će ih građani poduprijeti 16. svibnja.

Foto: Marko Dedić

– Županiju smo dosad vodili odgovorno i sigurno. Prošle smo godine bili jako angažirani oko segmenta koji zapravo nije u temeljnom opisu bavljenja Županijskom upravom, to je borba protiv pandemije. Mislim da smo tu, posebice moj zamjenik kroz rad Stožera, položili veliki ispit, s obzirom na to da nitko na svijetu nije za to bio pripremljen. Mislim da smo se vrlo dobro organizirali, naš je zdravstveni sustav besprijekorno odradio svoju zadaću, kao i sve službe koje su tome doprinijele. Jednako tako, u pandemijskoj godini realizirali smo sve projekte koje smo planirali kroz proračunske politike i plan rad. Sami program i izvješće o učinjenom predstavit ćemo u vremenu službene kampanje. Smatramo da imamo svako pravo očekivati potporu birača na predstojećim lokalnim izborima za vođenje županije – rekao je Koren.

Obratio se, također, i Ljubić.

Foto: Marko Dedić

– Predali smo potpise i kandidaturu. Dokazali smo da znamo, možemo i hoćemo raditi. Isto tako, građanima nudima pouzdanost i sigurnost u ovim teškim vremenima pandemije dokazali smo kako se sve može odraditi. Što je najbitnije, građani mogu biti sigurni, u vrijeme pandemije pokazali smo da smo županija predvodnica u Hrvatskoj. Dobro smo organizirali posao, nadam se da će građani to prepoznati te odabrati mene i Darka Korena – izjavio je Ljubić.

Sobota je podsjetio kako je jučer HDZ predao listu za Županijsku skupštinu.

– HDZ podržava Darka Korena za župana s našim kandidatom Ratimirom Ljubićem. Siguran sam da će građani prepoznati naš zajednički trud u proteklim godinama, kao i namjere da osiguramo što bolji standard i sigurnost građana. Uz pomoć Vlade RH, ovo je jamstvo ravnomjernog razvoja svih općina i gradova na području županije. Ova ekipa, Darko Koren i Ratimir Ljubić, jamstvo je napretka županije u svakom pogledu. Siguran sam da će to građani prepoznati na izborima te ponovno dati povjerenje ovoj ekipi – zaključio je Sobota.

Spomenimo kako su nakon navedene predaje potpisa za župana i dožupana, listu za Županijsku skupštinu koju čine kandidati Mreže te koalicijskih partnera, HSU-a i HNS-a liberalni demokrati.

Foto: Marko Dedić
Foto: Marko Dedić
Foto: Marko Dedić
Foto: Marko Dedić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravino moja mila

FOTO/VIDEO Predivne podravske tradicijske pjesme začarale su centar

Predivne podravske tradicijske pjesme odzvanjaju danas centrom Pitomače. "Podravino moja mila" večer je posvećena upravo tim pjesmama, a brojni su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×