VIŠE U KNJIŽNICI NEGO DOMA

FOTO Križevačka Knjižnica svojim je najčitačicama i najčitačima uručila priznanja, mogu biti ponosni

Priznanje je dobila obitelj Ljiljane Đilas.

10:11h
0
Foto: Grad Križevci

Priznanja najčitačima i najčitačicama za 2019. godinu podijeljena su jučer u Gradskoj knjižnici Franjo Marković u Križevcima, u sklopu skorašnjeg Međunarodnog dana darivanja knjiga.

U kategoriji predškolaca, najviše se čitao Leon Hegedić, dok je Andreas Vukalović kao član igraonice, dobio priznanje u još mlađoj kategoriji. Glede osnovnoškolaca, priznanja su dobili Jana Crnčić (od prvog do četvrtog razreda), Vanessa Pukec (petog do osmog razreda), a Valentino Kocjančić najviše je knjiga držao u rukama u kategoriji srednjoškolaca. Valentino i Mirko Tukša studenti su s najviše posuđenih i pročitanih knjiga, dok je od odraslih to Sanja Sušanj te kod umirovljenika Mirjana Đilas. Inače, potonju zovu dobrim duhom knjižnice.

U kontekstu najčitača među obiteljima, priznanje je dobila obitelj Ljiljane Đilas. Konačno, tu je i kategorija Bibliobus u kojoj su priznanja otišla u ruke Ines Martinek, Marte Sokolić, Antonije Aleksić, Sare i Karle Miklečić, Martine Martak i Katice Gočin.

Ravnateljica Knjižnice Marjana Janeš Žulj uručila je priznanja i besplatne članske iskaznice najčitačima. Prisustvovao je i gradski pročelnik Sandro Novosel.

čitam...