15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MANIFESTACIJA

Dani Marcela pl. Kiepacha u Križevce donose zanimljiv program, škicnite kako će obilježiti rođendan prigorskog izumitelja
D

Izložba inovacija Kiepachnovacija od 8. do 12. veljače održat će u virtualnom obliku putem stranice Grada Križevca.

Ne propustite

Dani Marcela pl. Kiepacha, križevačkog izumitelja rođenog 1894. godine, i ove će se godine održati u Križevcima, i to u suradnji gradskoga vodstva i Gradske knjižnice Franjo Marković Križevci te Gradskog muzeja Križevci uz potporu Udruge inovatora Hrvatske.

Ova će manifestacija, kojom će se obilježiti njegov 127. rođendan, uključivati nekoliko događaja. Izložba inovacija Kiepachnovacija od 8. do 12. veljače održat će u virtualnom obliku putem stranice Grada Križevca. U Gradskome će muzeju, pak, zainteresirani od ponedjeljka 1. veljače do petka 12 veljače, od 10 do 13 sati, moći razgledati izložbu naziva Nasljeđe Marcela pl. Kiepacha, a bit će postavljena i izložba Strukovno školstvo Hrvatskog školskog muzeja.

Križevačka knjižnica, s druge strane, ugostit će predavanje Fizika iza Kiepachovih izuma Andreja Dundovića. Osim toga, prikazat će dokumentarni film Velikani u sjeni: Marcel pl. Kiepach. Ulaz je slobodan, uz ograničenje broja ljudi, uzevši u obzir epidemiološke mjere.  Dopuste li uvjeti, križevačka knjižnica pripremit će radionicu robotike za djecu osnovnoškolske dobi. Svoj rad predstavit će na virtualnoj izložbi inovacija, a bit će održana i izložba dječjih radova. Obilježavanje Dana Marcela pl. Kiepacha završava na njegov rođendan kada će biti položen vijenac na Gradskome groblju Križevci.

Informacije o sudjelovanju na izložbi inovacija pronađite ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×