24.6 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Moj otpad – moja odgovornost

FOTO Križevački Komunalac pokrenuo edukaciju o zbrinjavanju otpada u vrtićima, školama, na radionicama
F

Gradonačelnik je ujedno naglasio kako su Križevci jedan dobar primjer za druge te kako se upravo u jednom zajedništvu može napraviti puno toga da bi Grad bio lijep.

Ne propustite

Komunalno poduzeće Križevci održalo je završnu konferenciju edukativnog projekta Moj otpad – moja odgovornost.

Uvodno se obratio direktor Komunalnog poduzeća Križevci Goran Gregurek koji je naglasio važnost provođenja stalnih edukacija kroz vrtiće, škole, radionice, županijski Obrtnički i gospodarski sajam i povodom Dana planeta Zemlje.

Istaknuo je i kontinuiranu pomoć Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije, a više o projektu Moj otpad – moja odgovornost govorila je voditeljica sustava kvalitete i zaštite okoliša Dijana Mijač Dretar istaknuvši kako su u sklopu projekta provedena 54 predavanja i 54 terenska obilaska odlagališta Ivančino brdo i Reciklažnog dvorišta u Cubincu.

Ukupno je obuhvaćeno 145 razrednih odjela osnovnih i srednjih škola s ukupno 2893 učenika, dok su iz projekta pored kartonskih kutija za učionice, uputa za odvojeno sakupljanje otpada i platnenih vrećica proizašli i radni listovi koji su prihvaćeni od strane škola i Ministarstva znanosti i obrazovanja, a koje je detaljnije predstavila Lucija Martinčić, učiteljica iz Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci.

Čestitke na ostvarenom projektu i puno uspjeha u radu i dalje poželjeli su zamjenica predsjednika Udruženja komunalnog gospodarstva Snježana Avirović, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko-križevačke županije Marijan Štimac, Snježana Mihaljević iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, pomoćnik ministra zaštite okoliša i energetike Nenad Šćulac  te gradonačelnik Branko Hrg.

Gradonačelnik je ujedno naglasio kako su Križevci jedan dobar primjer za druge te kako se upravo u jednom zajedništvu može napraviti puno toga da bi Grad bio lijep.

Za glazbeni dio pobrinuli su se Lovro Baričević i Robin Petić, učenici Glazbene škole Alberta Štrige, a konferenciji su pored mnogih prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk te pročelnik Upravnog odjela za stambeno komunalne djelatnosti Anđelko Nervo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sama pamet

Mladić (21) imao više sreće nego pameti, noćas s 1,87 promila autom udario u stup – lakše je ozlijeđen

Više sreće nego pameti imao je jedan 21-godišnjak koji se odlučio sjesti za upravljač auta iako je cijelu večer...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×