11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SKUPŠTINA

FOTO Kuglači đurđevačkog Graničara rezimirali proteklu sezonu, podijelili nagrade i donijeli planove za iduću
F

Podsjetimo, osvojili su treće mjesto Druge HKL Sjever te treće mjesto Županijskoga kupa.

Ne propustite

Kuglački klub Graničar jučer je održao redovnu skupštinu na kojoj je predsjednik Mirko Banjac podnio izvješće o radu kluba za proteklu godinu te izložio prijedlog Programa rada kluba za sljedeću godinu.

Prihvaćeno je financijsko izvješće prezentirano od strane tajnika i blagajnika Ivice Hercigonje te izvješće predsjednika Nadzornog odbora Dražena Vugrineca, a Upravni odbor donio je Odluku o početku priprema za novi natjecateljski ciklus koji počinje u listopadu.

Podsjetimo, Graničar je osvojio treće mjesto Druge HKL Sjever te treće mjesto Županijskoga kupa. Na pojedinačnome županijskom natjecanju Zdravko Lovašen bio je drugi, dok je u paru s Vinkom Šostarecom bio treći. Najbolji igrač kluba u prošloj sezoni bio je Antun Bionda ispred drugoga Ivana Bukovića i trećega Šostareca.

Foto: Kuglački klub Graničar
Foto: Kuglački klub Graničar
Foto: Kuglački klub Graničar
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×