hotel olympia, vodice

[FOTO] Lasselsberger-Knauf proslavio velikih 20 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj

Naglasak na svečanoj večeri bio je usmjeren na kupce i dobavljače, posebno na one sa kojima je suradnja dugogodišnja – od samih početaka. Tim kupcima i dobavljačima uručene su svečana priznanja za dugogodišnju poslovnu suradnju.

17:00h
0
Foto: Lasselsberger-Knauf
Foto: Lasselsberger-Knauf

Tvrtka Lasselsberger-Knauf d.o.o. sa sjedištem u Đurđevcu, 20. veljače u hotelu Olympia u Vodicama obilježila je 20 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj. Pred više od 250 poslovnih partnera iz Hrvatske i inozemstva te uvaženih gostiju iz okolnih zemalja, direktor Željko Pecak je povodom velikih i ponosnih „20 godina“ tvrtke, koja u srcu Podravine proizvodi kvalitetne tvornički pripremljene građevinske materijale iz sustava žbuka, mortova, estriha, ljepila i druge praškaste materijale, pozdravio sve prisutne.

Ova izuzetna proslava obljetnice bila je prilika za druženje s našim poslovnim partnerima, ali i podsjetnik na put koji je tvrtka prošla od svojeg osnivanja pa sve do danas. Program je vodio Luka Bulić. a za zabavu i veselje bio je zadužen pjevač i zabavljač Jole i njegov glazbeni sastav.

RECEPT ZA USPJEH OD 2000. GODINE

Početak tvrtke počinje 2000. godine kada je svoj rast tvrtka započela u Đurđevcu kao tvrtka iz koncerna Lasselsberger i Knauf. Danas tvrtka broji 60 zaposlenih u dva proizvoda pogona (Đurđevac i Zapužane) sa dvoznamenkastim rastom u zadnje tri godine. Vrijedi istaknuti da je u 2019. godini proizvedeno preko 80 tisuća tona visokokvalitetnih sustava i proizvoda te je ostvaren prihod od preko 70 milijuna kuna. Direktor Željko Pecak prisjetio se izazova sa kojima se tvrtka u svojem poslovanju susrela, uspješnih projekata koji su iza nas, kako je prošla borba sa krizom te kakvi su planovi za budućnost.

OD POČETAKA DO DANAS
Foto: Lasselsberger-Knauf
Foto: Lasselsberger-Knauf

Naglasak na svečanoj večeri bio je usmjeren na kupce i dobavljače, posebno na one sa kojima je suradnja dugogodišnja – od samih početaka. Tim kupcima i dobavljačima uručene su svečana priznanja za dugogodišnju poslovnu suradnju. Direktor Pecak posebno je naglasio moto tvrtke koji je usmjeren na brigu o zaposlenicima i funkcioniranju tvrtke kao jedne velike obitelji sa naglaskom na timski rad. Nekoliko zaposlenika tvrtke Lasselsberger-Knauf također je obilježilo 20 godina rada u istoj. Njih nekoliko prisutnih primilo je svečane zahvale za svoj rad, trud, odanost i predanost.

Ovom prilikom tvrtka Lasselsberger-Knauf zahvaljuje se svim koji su nazočili svečanom činu proslave 20 godina poslovanja u Hrvatskoj. Također, posebne zahvale idu svim partnerima, kupcima, dobavljačima i zaposlenicima koji su itekako zaslužni za poslovni uspjeh tvrtke svih ovih godina.

 

čitam...
Loading...