13.5 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PODUKA

FOTO Laura Kovačević sudjelovala na vokalnom masterclassu Jacquesa Houdeka
F

Dobila sam korisna usmjerenja i brojne savjete od talijanskih profesorica i  mentora Jacquesa Houdeka koji će mi uvelike pomoći dodatno raditi na mojim glasovnim mogućnostima kaže Laura Kovačević

Ne propustite

Đurđevčanka Laura Kovačević, kantautorica i aktualna pobjednica festivala Raspjevana Podravina, sudjelovala je u Samboru na dvodnevnom vokalnom masterclassu u organizaciji glazbenog mentora Jacquesa Houdeka.

U sklopu masterclassa nekoliko talentiranih mladih hrvatskih pjevača dobilo je vrhunsku glazbenu poduku talijanskih glazbenih pedagoginja Lise Paglini i Marianne Brille, a sve uz klavirsku pratnju maestra Stefana Lenza.

– O glasu, kao i o svakom drugom instrumentu, trebamo učiti i voditi brigu. Svaki pjevač se nada da će glas koristiti, odnosno pjevati cijeli život. Dobila sam korisna usmjerenja i brojne savjete od talijanskih profesorica i  mentora Jacquesa Houdeka koji će mi uvelike pomoći dodatno raditi na mojim glasovnim mogućnostima – kaže đurđevačka mlada glazbena nada Laura Kovačević te dodaje da je iznimno zadovoljna visokom razinom kvalitete vokalnog seminara na kojem je puno naučila.

Foto: ustupila Laura Kovačević
Foto: ustupila Laura Kovačević

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepopravljiv

Za ovog “majstora” nema prepreka, vozio sa zabranom, bez vozačke, hrpom negativnih bodova… Nije prošlo dobro

Bilo je posla jučer na koprivničkom sudu, a ponajviše zbog vozača koji su kršili sve i svašta. Jedan 36-godišnjak doveden...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×