emotivna balada

VIDEO Laura Kovačević objavila prvu autorsku pjesmu simboličnog naziva Bez tebe

Mlada kantautorica ove je godine prvi put nastupila na glazbenom festivalu Pjesme Podravine i Podravlja, Pitomača 2022.

14:10h
0
Foto: Grad Đurđevac

Nakon što se široj publici predstavila pjesmom Sreća, 17-godišnja Đurđevčanka Laura Kovačević objavljuje prvu autorsku pjesmu simboličnog naziva Bez tebe.

Glazbu i tekst emotivne balade potpisuje upravo Laura, dok su pjesmu aranžmanski oblikovali i producirali Igor Drvenkar i Dario Mihić. Za režiju i produkciju spota zaslužan je Petar Begović, uz čiju je pomoć Laura ispričala priču o nesretnoj prvoj ljubavi. Usprkos iznimno teškim trenucima mlada se kantautorica nostalgično prisjetila lijepih uspomena uz spoznaju kako dalje mora nastaviti sama.

Laura je proteklih godinu dana pohađala pjevanje kod Jacquesa Houdeka, nakon što je završila solo pjevanje u osnovnoj glazbenoj školi u Bjelovaru. Mlada kantautorica ove je godine prvi put nastupila na glazbenom festivalu Pjesme Podravine i Podravlja, Pitomača 2022., gdje se kao najmlađa sudionica predstavila publici i zavrijedila pozivnicu za sudjelovanje na sljedećem izdanju festivala. Veliko priznanje stiglo je na regionalnom festivalu u Maglaju, na kojem je u konkurenciji od 19 mladih pjevača iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije te Bosne i Hercegovine osvojila nagradu Dinko Čizmić za najemotivniju izvedbu večeri.