rekla je da

FOTO Ljubav svog života zaprosio na Podravskom moru i svoju sreću odlučio podijeliti sa svima

17:30h
0
Ovjekovječena romantična prošnja // Foto: privatna arhica

Dugo sam čekao taj trenutak i kada je rekla da, laknulo mi je. Dajana je bila sretna i uzbuđena. Znala je da to planiram, ali nije znala da će to biti tamo, smije se Goran.

Goran Repić (24) iz Ferdinandovca nepopravljivi je romantik. Svoju je djevojku Dajanu Janković (20) iz Koprivnice planirao zaprositi na moru, no nije mogao dočekati kolovoz kada idu na godišnji odmor.

Stoga je prošloga petka odlučio kleknuti na Šoderici.

– Pošto je Šoderica naše Podravsko more te je popularna, tu sam želio obaviti prošnju i dobio sam da – ispričao nam je Goran.

Dodao je kako se često ovdje kupaju, a ovaj važan trenutak je htio ovjekovječiti u prirodi.

Dajana i Goran u sretnoj vezi // Foto: privatna arhiva
Dajana i Goran u sretnoj vezi // Foto: privatna arhiva

– Za subotu su najavili kišu te sam u petak zaručnicu i njenu sestričnu odveo u šetnju Šodericom. Sestrična je bila upoznata s mojim planom i slikala nas je u ključnom trenutku – priča Goran.

Presretan nam je ispičao da je iznenadio Dajanu, kleknuo te pitao hoće li se udati za njega i zatim joj pružio zaručnički prsten.

– Dugo sam čekao taj trenutak i kada je rekla da, laknulo mi je. Dajana je bila sretna i uzbuđena. Znala je da to planiram, ali nije znala da će to biti tamo – smije se Goran.

Kaže da oboje vole boravak u prirodi te je Šoderica, iako nije more, bila idealno mjesto.

Planiraju i svadbu // Foto: privatna arhiva
Planiraju i svadbu // Foto: privatna arhiva

– Htio sam izbjeći klasičnu prošnju u restoranu. Stajali smo na plaži, u pozadini se vidi otočić i nema ništa ljepšega od ljubavi na otvorenom – kazuje Goran.

Njihova ljubav traje osam mjeseci, a Goran tvrdi da ih je spojila sudbina jer ni jedan ni drugi tu večer nisu trebali izaći, no ipak su to učinili i upoznali se u noćnom klubu.

Kada će svadba još ne znaju, Goran kaže da prvo moraju skupiti novac, jer su se oboje ‘friško’ zaposlili. Dajana je nedavno počela raditi kao medicinska sestra u Križevcima, a Goran je pripravnik u Belupu.

Nakon ove romantične prošnje, pred ovim je mladim i simpatičnim parom zasigurno sretna budućnost puna ljubavi.

 

čitam...