koprivnička gradska tržnica

FOTO Mališani iz dječjeg vrtića Smiješak, Igra i Sv.Josip izradili crteže i plakate, pokazali zašto je važno zdravo se hraniti i kupovati na tržnici

Djeca su uz edukativnu šetnju kojoj je bio cilj poticanje stvaranja navika konzumacije domaćih i svježih proizvoda, dobili na poklon slikovnicu 'Šetnja tržnicom' autorice Marije Martinko u sklopu projekta pod nazivom Vrtići i škole na tržnicama.

13:29h
0
Foto: GKP Komunalac KC

Gradsku tržnicu Koprivnica posjetili su mališani iz dječjeg vrtića Smiješak, Igra i Sv.Josip.

Uz pomoć odgajateljica izradili su kreativne crteže i plakate na temu ‘Šetnja tržnicom’ te na taj način prikazali kako je važno zdravo se hraniti i zašto je dobro namirnice kupovati na tržnici.

No kako bi im olakšali zadatak i dali mašti na volju, Komunalac i Grad Koprivnica početkom travnja organizirali su za mališane edukativnu šetnju tržnicom te kroz igru i zabavu upoznali djecu s vrijednostima koje dolaze s tržnice i pravilnom prehranom svježim voćem i povrćem.

Djeca su uz edukativnu šetnju kojoj je bio cilj poticanje stvaranja navika konzumacije domaćih i svježih proizvoda, dobili na poklon slikovnicu ‘Šetnja tržnicom’ autorice Marije Martinko u sklopu projekta pod nazivom Vrtići i škole na tržnicama.