dječji vrtić zrno

FOTO Mališani iz Virja plesali za sve one koji zbog bolesti ne mogu

10:37h
0
Zapleši sa mnom // Foto: virje.hr
Zapleši sa mnom // Foto: virje.hr

Tom prilikom, odgojiteljice su najprije s djecom razgovarala o djeci oboljeloj od teških bolesti. Na pitanje što bi učinili da razvesele teško bolesnog prijatelja pundili su zanimljive i prekrasne odgovore.

Mališani dječjeg vrtića Zrno iz Virja obilježili su Međunarodni dan djeteta oboljelog od malignih bolesti projektom Zapleši sa mnom na poticaj Male lige protiv raka Koprivničko – križevačke županije i njihove voditeljice Draženke Patačko.

Tom prilikom, odgojiteljice su najprije s djecom razgovarala o djeci oboljeloj od teških bolesti. Na pitanje što bi učinili da razvesele teško bolesnog prijatelja pundili su zanimljive i prekrasne odgovore. Primjerice, Luka je rekao da bi mu ispričao vic da se malo nasmije ili bi mu otpjevao nešto, Tomislav bi mu donio zdravu hranu, Lea bi nacrtala srce, Lara bi poklonila buket cvijeća, Petar bi izradio srce od kartona, a Domagoj bi ga tješio, dok bi ga Lana zagrlila.

Nakon uvodnih razgovora djeca i odgojiteljice svih odgojnih skupina zaplesali su za sve one koji to trenutno zbog bolesti ne mogu. Prije samog plesa uz vesele dječje pjesmice djeca su, za svu djecu oboljelu od teških bolesti, formirala srce i na taj način im poslala poruku ljubavi.

čitam...
Loading...