Humanitarni koncert

FOTO Marija Husar i njeni gosti repertoarom čarobnih blagdanskih pjesama oduševili publiku i prikupili novac za plemenitu svrhu

11:30h
0
Humanitarni koncert za obitelj Car // Foto: pitomaca.hr

Koncert je organiziran kako bi se pomoglo obitelji Car, a sav prihod od ulaznica koje su se prodavale po cijeni od 15 kuna išao je u tu svrhu.

Jučer je u dvorani Doma kulture u Pitomači održan humanitarni koncert Marije Husar i njenih gostiju pod nazivom Plesni Božić.

Solistica Marija Husar održala je cjelovečernji koncert, uz pratnju svojeg, kako je rekla, najboljeg benda i najboljih prijateljica.

Koncert je organiziran kako bi se pomoglo obitelji Car, a sav prihod od ulaznica koje su se prodavale po cijeni od 15 kuna išao je u tu svrhu.

– Radi se o obitelji iz Velike Črešnjevice koja ima teško bolesno dijete i živi u vrlo lošim uvjetima. Pokrenuli smo i jednu širu akciju, a humanitarni koncert ide u pravcu pomoći za izgradnju kuće, odnosno ishođenje građevinske dozvole. Želimo stvoriti uvjete da se može krenuti u gradnju kuće na proljeće i da u potpunosti to realiziramo iduće godine – rekao nam je prije koncerta Rajko Stilinović, ravnatelj Centra za kulturu “Drago Britvić” iz Pitomače.

Uz Mariju i bend gostovale su sestre Karolina i Đorđija Pavić. Marija i prijateljice, solistički  i u međusobnoj pratnji otpjevale su splet tradicionalnih i obrađenih božićnih pjesama. Našle su se melodije “Srce predajem ti”, “Naš Bog je velik”, pjesma “Reci da me voliš” i još mnogo toga.

Danas je u Pitomači još jedan humanitarni koncert, ovaj puta za SOS Dječje selo Hrvatska. Na njemu će nastupiti Antonija Šola, Doris Pinčić, Dražen Žanko, The Fusion, Tomislav Tišljar, Antonija Domšić i mnogi drugi, a ulaznica je također 15 kuna.