11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U OSIJEKU

FOTO Marko Pofuk osvojio zlato na Turniru olimpijskih nada
F

Klupsko vodstvo ističe kako Marko jest u odličnoj formi, no ovakav je nastup u ovome trenutku iznad njihovih očekivanja.

Ne propustite

Streljački klub Križevci 1252 imao je predstavnike na 3. Turniru olimpijskih dana u gađanju zračnim oružjem održanom u nedjelju u Osijeku.

Kadet Marko Pofuk s rezultatom 607,7 krugova osvojio je zlatnu medalju. Istim je rezultatom među mlađim juniorima i juniorima bio četvrti. Klupsko vodstvo ističe kako Marko jest u odličnoj formi, no ovakav je nastup iznad njihovih očekivanja.

Karlo Sačarić s rezultatom 588,4 krugova bio je peti kadet. U mlađim juniorima i juniorima bilo je to dovoljno za osma mjesta. Mlađi kadet Filip Črnec, uz rezultat od 544,6 krugova, zauzeo je četvrtu poziciju. U konkurenciji kadeta bio je 12., a mlađih juniora i juniora 20.

Gabrijel Poljanek, kao kadet, u disciplini zračnoga pištolja s 486 krugova zauzeo je šesto mjesto. U mlađim juniorima mu je to donijelo deveto mjesto, a među juniorima deseto. Mario Mrvčić-Žumbar, također kadetski natjecatelj, s 448 krugova stigao je do desete pozicije, odnosno 14. glede mlađih juniora i 15. glede juniora.

Foto: SK Križevci 1252
Foto: SK Križevci 1252
Foto: SK Križevci 1252
Foto: SK Križevci 1252
Foto: SK Križevci 1252
Foto: SK Križevci 1252
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

volonter penzioner

Kreativne članice kluba umirovljenika vezle podravske motive, a onda ih i izložile u prostorijama kluba

Svoje su ručne radove u prostorijama Kluba umirovljenika Volonter penzioner u Koprivnici predstavile članice kluba. Inače, klub je osnovalo Gradsko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti