17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravkini strijelci na turniru Olimpijskih nada
P

Ne propustite

Na turniru Olimpijskih nada u gađanju ISSF zračnim oružjem, održanom na čakovečkoj streljani, mladi strijelci S.Š.K. Podravke postigli su zadovoljavajuće rezultate.

Tomislav Harambašić otpucao je 576 krugova čime je u konkurenciji mlađih juniora, do osamnaest godina starosti, zauzeo peto mjesto. U konkurenciji starijih juniora, do 20 godina starosti, Tomislav Harambašić rezultatom od 576 krugova plasirao se na šesto mjesto.

Ovim rezultatom Tomislav Harambašić potvrdio je svoj status perspektivnog juniora hrvatske, nažalost zbog nedostatka koncentracije u posljednjih dvadeset hitaca Tomislav je posljednje dvije serije meča odradio ispod svojih mogućnosti, čime je za samo tri kruga izgubio mogućnost osvajanja drugog mjesta u obje starosne kategorije.

Po prvi puta na turniru Olimpijskih nada nastupili su i kadeti S.Š.K. Podravka, Tomislav Glavica i Luka Harambašić. Tomislav Glavica otpucao je rezultat od 532 kruga te se plasirao na tridesetprvo mjesto, a Luka Harambašić sa rezultatom od 523 kruga ostvario je plasman na tridesetdrugo mjesto. S obzirom da su Luka Harambašić i Tomislav Glavica još uvijek kadeti (1998 godište) ostvareni rezultati na njihovom prvom natjecanju u disciplini ISSF zračnog oružja u potpunosti zadovoljavaju očekivanja kluba.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×