umjetnici

FOTO Martina Fuk i dalje će biti predsjednica Udruge Kloštranska paleta

Udruga je sudjelovala i u svim manifestacijama koje je organizirala Općina i Turistička zajednica Dravski peski.

14:16h
0
Foto: Branko Novosel
Foto: Branko Novosel

U prostorijama galerije u Kloštru Podravskom prošlog petka održana je redovna izborna godišnja skupština Udruge Kloštranska paleta.

Predsjednica Udruge Martina Fuk podnijela je izvještaj o radu u protekloj godini, dok je financijski izvještaj dao Franjo Mihočka koji uz blagajničku dužnost obavlja i knjigovodstvene poslove za potrebe Udruge. Zadaci koji su na prethodnoj skupštini postavljeni tijekom 2019. godine su i realizirani. Da su financijski poslovi točno i uredno vođeni potvrdio je nalaz Nadzornog odbora. Udruga je najvećim dijelom financirana donacijama Općine Kloštar Podravski bez čije bi pomoći njezin rad bio nemoguć. Udruga je sudjelovala i u svim manifestacijama koje je organizirala Općina i Turistička zajednica Dravski peski.

Prošle su godine preminula dva ugledna člana Udruge: Radovan Grgec i Kruno Heidler.
U 2020. godini planiraju se zajedničke i samostalne izložne članova Udruge u galeriji te tadicionalna 17. po redu jednodnevna likovna kolonija koncem mjeseca kolovoza. Također će se uključiti u sve aktivnosti na području općine gdje bude pozvana. Izabran je novi Upravni i nadzorni odbor te sud časti. Za predsjednicu je izabrana gospođa Martina Fuk, a za blagajnika gospodin Franjo Mihočka. Tijela Udruge popunjena su novim mlađim članovima.

Na kraju je dugogodišnjoj članici Mariji Bobonj za njezin nesebični osobni angažman te doprinos uspkešnom radu i ugledu Udruge uručen prigodni poklon.